Всі категорії
Додати товар

Термальний контейнер для їжі

1550 грн
Опис

Контейнер об’ємом 680 мл має подвійну вакуумну ізоляцію, ізольовану зовнішню чашу з нержавіючої сталі та герметичну внутрішню чашу харчового класу. Зберігає їжу теплою протягом 8 годин або свіжою протягом 10 годин.
Подвійна герметичність: гвинтова кришка з ущільнювачем внутрішньої чаші, 2 пряжки на зовнішній ізольованій чаші забезпечують 100% герметичність цієї ізольованої чаші. Не турбуйтеся про витік їжі!
Гарантія безпеки: усі частини цієї ізольованої чаші виготовлені з безпечних для харчових продуктів матеріалів: нержавіючої сталі 304, миски з термостійкого ПП та потовщеної кришки з ПП. Без шкоди здоров'ю! Нековзна силіконова основа запобігає переміщенню та падінню контейнера. Ми цінуємо безпеку та здоров'я наших споживачів.
Інструкція з використання: перед тим, як наповнити гарячу їжу, залийте її гарячою водою для попереднього нагрівання протягом 10-20 хвилин. Або поставте його в холодильник для попереднього охолодження на 10-20 хвилин, перш ніж наповнити його холодними продуктами, такими як йогурт і салати. Фабрика спеціалізується на термосах з 1965 року. Протягом останніх десятиліть вдосконалювали технології, машини, інновації та дизайн.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сірий