Всі категорії
Додати товар

Набір для спецій wellberg relish 5 предметів wb-7316

390 грн
Опис

Компактний набір для спецій WELLBERG WB-7316 прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр кухні. Зручний і практичний набір для спецій WELLBERG WB-7316 обов'язково стане корисною та незамінною деталлю Вашої кухні, адже з його допомогою Ви зможете зберігати відразу 4 типи спецій. Ємності для спецій виготовлені зі скла та мають кришку з неіржавкої сталі. Скло — хімічно інертний матеріал, не вступає в реакції з продуктами та не змінює смак і запах спецій. Зручна бамбукова підставка має відділення для різних кухонних аксесуарів і дає змогу завжди зберігати спеції під рукою. Тепер різноманітні спеції можуть стояти не в пакетах, а в спеціальних ємностях, які захистять спеції від вологи та вогкості. А також готувати буде набагато зручніше, коли все під рукою. Це дуже зручно під час приготування різних страв.

Набір для спецій WELLBERG WB-7316 опис і характеристики:

Набір виготовлений із застосуванням екологічно безпечних матеріалів: високоякісного бамбука, неіржавкої сталі та ударостійкого скла.
розмір набору 21,5 х 11,5 х 11,5 см.
До комплекту входять 4 скляні ємності зі спеціальними кришками, що мають регульовані отвори зі зручним механізмом зняття кришки з баночки.
Основою набору є бамбукова стійка для утримування й перенесення ємностей. Тип застосування — настільний.
Стійка має посередині відділення для різних кухонних аксесуарів.
Комплектність набору для спецій забезпечує високу функціональність і зручність у використанні.
Набір простий і легкий в експлуатації, має стійку, надійну форму довговічність в експлуатації. Прозорий корпус ємностей набору забезпечує постійний контроль за кількістю вмісту всередині.
Особливості конструкції ємностей для спецій дають змогу довго зберігати справжній аромат прянощів і готувати з їх допомогою неймовірно смачні страви.
Набір має сучасний дизайн, припаде до смаку багатьом поціновувачам цікавих і якісних речей. Виріб довговічний в експлуатації.
Набір постачається в подарунковому кольоровому пакованні.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бамбукове волокно

Схожі товари