Всі категорії
Додати товар

Термокружка ardesto ar2645smr, ємність 450 мл. збереження темперератури до 8 г. колір...

429 грн
Опис

Ardesto - це бренд надійної та якісної побутової техніки, електроніки, посуду та товарів для дому, що має виробничі потужності в Китаї, Європі та Туреччині. Продукція відповідає європейським стандартам якості та ретельно тестується на надійність і міцність. Завдяки роботі дослідницьких центрів техніка Ardesto постійно поліпшується і виходить на новий технологічний рівень.

Термокружка Ardesto на 450 мл з вакуумною ізоляцією - ідеальне рішення для любителів гарячих напоїв у дорозі або в офісі. Унікальна вакуумна технологія дає змогу зберігати температуру напоїв до 8 годин для гарячих і до 12 годин для холодних.

Її стильний дизайн із червоною матовою текстурою зовнішньої металевої частини надає чашці ультрасучасного вигляду. Крім того, силіконове покриття під долонею забезпечує зручність під час утримування та уникає ковзання.

Внутрішня частина виконана з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, забезпечуючи безпеку і довговічність використання. Нековзна основа запобігає випадковому перевертанню, а пластикова кришка із силіконовою прокладкою і відкидною функцією забезпечує зручність під час пиття і запобігає проливанню.

Термокружка Ardesto - невід'ємний аксесуар для тих, хто цінує зручність, стиль і збереження температури напоїв у будь-якій ситуації.

Тип термокружка
Об `єм 450 мл
Функції та можливості Можна мити в посудомийній машині
Не містить бісфенол-А
З силіконовими вставками
Ергономічний дизайн
Матеріал колби нержавіюча сталь

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нержавіюча сталь

Схожі товари