Всі категорії
Додати товар

Термокружка 400 мл з кришкою з нержавіючої сталі з силіконовим покриттям на засувці, чорний

289 грн
Опис

Термокружка 400 мл з кришкою **** *** на засувці

Термокружка - популярний варіант серед цінителів ароматної кави. Маючи місткість 400 мл, ця термокружка поєднує оптимальний об'єм і компактні розміри, легко поміщаючись в сумці або рюкзаку, і ідеально підходить для прогулянок, подорожей та повсякденного використання.

Виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, термочашка обладнана гвинтовою кришкою із силіконовим ущільнювачем. Її особливості включають подвійні стінки і герметичну конструкцію, фліп-кришка легко відкривається однією рукою, забезпечуючи надійний захист зони пиття і уникаючи протікання в сумці. Корпус із силіконовою накладкою має антиковзні властивості. Крім того, всі компоненти легко розбираються для зручного чищення, яке можна проводити як вручну, так і в посудомийній машині.

Зверніть увагу: щоб уникнути появи неприємних запахів і плісняви, збирання термоса та кришки з силіконовими ущільнювачами слід проводити лише після повного висихання. Термін служби термокружки необмежений, якщо немає пошкоджень корпусу або колби. Для підтримки герметичності та теплоізолюючих властивостей не рекомендується упускати чашку, заливати в неї окріп і солодкі газовані напої. Категорично протипоказано нагрівати чашку в мікрохвильовій печі і вставляти всередину тверді предмети.

Перед оформленням замовлення пишіть нам у ******** або *****, для уточнення
наявності

Подивитися весь асортимент

Замовляйте і наш менеджер із вами зв'яжеться!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?