Всі категорії
Додати товар

Портативна дорожня електрична чашка rauwseul

2000 грн -30% 1400 грн
Опис

ПОШКОДЖЕНЕ ПАКУВАННЯ!

- ПОРТАТИВНИЙ І ПРАКТИЧНИЙ】-його можна використовувати не тільки як автомобільний електричний нагрівач, але і як чашку. Якщо покласти його в сумку, з нього не буде протікати вода, його зручніше носити із собою, він ідеально підходить для подорожей або відрядження. Ви можете в будь-який час насолодитися гарячою водою, чаєм і кавою в машині або приготувати молоко для дитини.
- 【РОБОТА ОДНІЄЇ КНОПКОЇ, АВТОМАТИЧНИЙ РЕЖИМ ОЖИДІННЯ】— стабільна та надійна технологія нагрівання, нагрівання 12 В/7 А, 80 Вт відбувається приблизно за 30 хвилин (НЕ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ТЕКВИХНИХ ОГРАНІЧЕННИХ АВТОМОСИЛЕЙ), а температура нагрівання може досягати 92 °C ~ 98 °C (зв'язку з висотою). Запуск однією кнопкою, автоматичний режим очікування, коли температура впаде нижче 85 °C, він знову нагріється (у разі увімкнення живлення), вам потрібно знову натиснути кнопку, щоб вимкнутися.
- 【БЕЗПЕЧНО ВИКОРИСТОВУВАТИ】— неіржавка сталь типу 304, харчовий силікон. Захист від розливів та витоків. Усередині чайника використовується нагрівальна пластина з неіржавкої сталі, яка швидко нагрівається. Корпус чайника з високоякісного пластику, стійкий до високих температур, безпечний, нетоксичний і довговічний.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари