Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Вакуумний термос із чашею supremo with cap 800мл. колір синій

280 грн
Опис

Синій вакуумний термос Supreme 800мл з чашкою стане незамінним пристосуванням для любителів грибів, риболовлі, полювання, туристичних походів, далеких поїздок та ін. зберігати температуру протягом 6-12 годин.

Вакуумний термос Supreme 800мл з чашкою роблять з нержавіючої харчової сталі, яка добре протистоїть механічним пошкодженням, прямому потраплянню сонячних променів, впливу хімічних речовин та ін. Таким чином, аксесуар зберігає свою зовнішню привабливість та функціональність протягом тривалого періоду. Завдяки великому об'єму (800 мілілітрів), напою всередині вистачить на довгий час або для кількох людей. Налити рідину можна в чашку, яка є кришкою термоса. Чашка з'єднана з корпусом за допомогою гнучкої стрічки, тому вона не загубиться в темряві або під час руху. За допомогою сіточки для чаю, яка йде в комплекті, ви зможете швидко та зручно заварити свій улюблений напій.
Синій вакуумний термос Supreme 800мл з чашкою - це чудовий спосіб порадувати себе або своїх близьких. Модель стане найкращим вибором у плані балансу між ціною та якістю.
Характеристики:
Тип: термос із чашкою;
Вид: вакуумний;
Бренд: Supreme;
Матеріал: нержавіюча сталь;
Колір синій;
Місткість: 800 мл.
Комплектація:
Термос;
Сітка для чаю;
Кружка.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alina151244
alina151244
Супер-продавець
Київ
86% виконаних замовлень
Була