Всі категорії
Додати товар

Термос fissman жабеня 200мл va-9685.200 , уцінка товару.

300 грн
Опис

Відома у всьому світі данська компанія Fissman, славиться якістю свого товару ще з 70-х років і популярна сьогодні! Для виготовлення термосів фірма вибирає виключно високоякісну нержавіючу сталь з подвійними стінками, саме завдяки цьому термоси здатні утримувати тепло і холод до 5-ти годин.

Термос виконаний у чудовому дизайні – у вигляді зеленої жаби! На корпусі зображено тіло жаби, а кришка виконана як голови жаби. Такий унікальний термос не залишить байдужою Вашу дитину і вона з радістю носитиме таку її на прогулянки та до школи. За рахунок компактного розміру термос можна носити з собою в сумці.

Корпус покритий спеціальною фарбою, яка підвищує стійкість до різноманітних пошкоджень. Кришка закручується наглухо і запобігає пролиттю рідини в несподіваний момент. Щоб налити напій, потрібно повністю відкрутити кришку і налити його в чашку, або ж можна відразу пити з шийки.

Тип:ТермосОб'єм, л:0.2Матеріал корпуса:Нержавіюча стальМатеріал колби:Нержавіюча стальЧас збереження тепла:До 5 годинЧас збереження холоду:До 5 годинКраїна реєстрації бренду:ДаніяКраїна виробництва:Китай

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нержавіюча сталь