Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Термос для їжі 475 мл tupperware (тапервер)

1699 грн
Опис

Термос для їжі виготовлений із неіржавкої сталі, яка зберігає ваші продукти гарячими або холодними до шести годин.

Прекрасне рішення, щоб узяти домашню їжу на роботу або в дорогу. Термос для їжі Tupperware виготовлений із неіржавкої сталі. Легкий компактний термос, що не б'ється, сподобається Вашим домашнім. Зберіть собі або чоловікові на роботу друга страва з гарніром. Плануєте тривалу «вилазку» з дитиною? Візьміть із собою домашній супчик у термосі, щоб не порушувати режим живлення. Зберіть дитині-школінку обід у поїздку. Через широке горлечко місткість зручно заповнювати.

Немає потреби перекладати їжу в тарілку: зручно їсти безпосередньо з термоса. Термос являє собою двошарову металеву колбу. Вакуум між шарами металу сприяє збереженню температури страв на понад 6 годин. Герметична кришка має силіконовий ущільнювач для 100% захисту від проливання. Силіконовий ущільнювач знімний для зручності промивання виробу.

Для компактного транспортування кількох страв передбачена можливість з'єднання в одну конструкцію. Кришка має пази, а його основа — виступи. Основа одного термоса надійно вгвинчується в кришку іншого.

З'єднуйте закриті термоси. Встановіть перший на рівну поверхню та притримуйте його рукою. Другий термос встановіть зверху так, щоб виступи на його основі збіглися з відповідними заглибленнями на кришці нижнього. Поверніть верхній термос за годинниковою стрілкою до упору. У такий спосіб Ви можете з'єднати разом 2-3 термоси.

Щоб від'єднати термоси, поставте конструкцію на рівну поверхню, притримуйте нижній термос за кришку (так Ви уникнете його відкривання) і поверніть верхній проти годинникової стрілки.

Термос Tupperware має спеціальний клапан для відведення зайвого тиску та легкого відкривання. Натисніть на клапан, перш ніж почати відкручувати кришку, і Вам не доведеться докладати надлишкове зусилля. Таке рішення зручним для дітей, які можуть не впоратися з відкриванням звичайного термоса через надлишковий тиск пари всередині.

Увага: натискайте на клапан, розташувавши термос на рівній поверхні, не нахиляйтеся над термосом, щоб не обпектися парою.

Термос Tupperware має універсальний дизайн, який підходить і жінкам, і чоловікам. Стильний подарунок для рідних і близьких людей! Даруйте корисні речі, якими користуватимуться щодня.

Експлуатація та догляд

Промийте та просушіть термос перед першим застосуванням.

Термосу протипоказано миття в посудомийній машині. Використовуйте м'які губки та рідкий мийний засіб. Розбирайте термос для зручності промивання.

Зберігайте термос у зібраному стані з відкритою кришкою.

Щоб довше зберегти температуру гарячих страв, безпосередньо перед застосуванням залийте в термос на кілька хвилин гарячої води. Температура холодних страв збережеться довше, якщо перед заповненням термоса охолодити його крижаною водою.

Будьте обережні: не пийте гарячі напої безпосередньо з термоса! Внутрішні стінки можуть бути гарячими.

Термос не призначений для транспортування та зберігання молочних страв і дитячого харчування. Не використовуйте для газованих напоїв.

Не рнюйте термос, уникайте ударів: пошкодження знижують вакуумні властивості основи та псують зовнішнє покриття термоса.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нержавіюча сталь
Продавець
tupperwarezp
Tupper_Joseph
Супер-продавець
Запоріжжя
78% виконаних замовлень
Була