Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Термос skif outdoor traveller 1.5l

1458 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип термоса: Питні
Матеріал колби: Нержавіюча сталь
Матеріал корпусу термоса: Нержавіюча сталь
Об'єм: Понад 1,2 л

Класичний термос із колбою з харчової нержавіючої сталі, який ідеально підійде для щоденних прогулянок, тривалих далеких подорожей, поїздок на дачу, виїздів на природу, рибалки чи полювання.

Термоса виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі марки AISI 304, яка завдяки великій кількості нікелю та хрому забезпечує високі показники міцності та стійкості до корозії. Крім того, матеріал не зазнає негативного впливу хімічно активних речовин, які можуть бути у складі напою, та не зберігає запахів після використання. Зовнішність і конструкцію термосів Skif Outdoor можна назвати класичною і лаконічною: в дизайні немає нічого зайвого, а принцип роботи клапана відомий практично кожному.

Завдяки подвійним стінкам та вакуумному зазору між ними рідина в термосі залишається гарячою понад 24 години. Термос Skif Outdoor можна використовувати як для гарячих, так холодних напоїв.

Різьбова конструкція кришки надійно захищає від протікання, дозволяє акуратно налити напій, а також легко розбирається для промивання.

Внутрішня поверхня кришки виконана з високоякісного харчового полімеру і може бути використана як чашка. Також термос комплектується додатковою полімерною чашкою та знімним ременем та обладнаний зручною ручкою.

Заощадження тепла, С/год: 6 годин – 80С, 12 годин – 70С, 24 годин – 60С

Маса, м: 920

Матеріал: Нержавіюча сталь/полімер

Об'єм, л: 1500

Розміри: 110х310 мм

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари