Ветчінніца - прес форма для шинки
Унікальний прилад, завдяки якому ви легко зможете приготувати домашні
делікатеси з м'яса, риби, птиці та морепродуктів з різними доповненнями і
спеціями.
Відтепер на вашому столі з'являться справжні гастрономічні витребеньки з
натуральних продуктів, які ви вибрали самі!
Як користуватися:
- Підготувати м'ясо (всі на Ваш вибір), порізати змішати різний тип м'яса, нашаткувати овочі (за смаком) - одним словом замаринувати.
- Скріпити дно Ветчінніци з циліндром.
- Укласти всередину циліндра пакет для запікання (він же рукав). Все для того що б сік з м'яса залишався цілком у страві.
- Розмістити і трохи спресувати руками м'ясо в Ветчінніце.
- Загорнути вільні краї пакета всередину прес-форми і накрити кришкою.
- Затягнути пружини, скріпивши ними дно з кришкою.
- Потім можна використовувати один із способів, в даному випадку це варіння в каструлі з водою.
- Укласти Ветчінніцу - Redmond RHP-M02 на дно каструлі, залити водою що б ветчінніцу покрило водою повністю і поставити на вогонь.
- Коли вода в каструлі закипить, залишити варитися на середньому вогні протягом години. За цей час м'ясо провариться і спрессуеться під тиском пружин.
- Після, вийняти Ветчінніцу з каструлі і дати їй охолонути до кімнатної температури, зняти пружини, і виштовхнути дно, тим самим діставши саму страву. Просто розгорніть Ваше м'ясо з пакета і нарізуйте. Смачного!
Характеристики:
Діаметр: 112 мм;
Висота: 172 мм;
Товщина стінок: 0,5 мм;
Вага: 0.35 кг;
Максимальний об'єм: 1.5 л;
Матеріал корпусу і знімних деталей: нержавіюча сталь;
Кількість налаштувань робочого об'єму: 3.
Комплектація:
Корпус - 1 шт
Кришки знімні - 2 шт
Пружини стягують - 4 шт