Каструля-пароварка OMS Collection дворівнева з нержавіючої високоякісної сталі
(жароміцний сталь aisi 304 (inox)). Складається з 3 предметів.
Яке співвідношення води і кус-кусу або як правильно готувати кус-кус?
Пропорції для приготування кускуса зазвичай 1:1. Трохи менше води робить
кускус більш сухим, підходящим для салатів або подання з соусами. Ще трохи
води зробить кускус більш м'яким і трохи липким. З однієї чашки сушеної
кускусу виходить близько чотирьох чашок приготованого кускуса. Промивати
кускус перед приготуванням не потрібно.
Характеристики пароварки-кус-кусниці OMS 6040
- тип: кастрюля-пароварка
- 2-х рівнева
- матеріал: високоякісна нержавіюча сталь aisi 304 (inox)
- розмір каструлі: ø22х12 см
- об'єм: 7,7 л
- кришка сталева
- ручки: бакеліт
- товщина стінок - 0,6 мм
- товщина капсульного дна - 4 мм.