Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Сотейник 2,8 л "від шефа" tupperware, тапервер

5999 грн
Опис

Сотейник 2,8 л "від шефа" Tupperware, Тапервер

Об'єм — 2,8 л 

Діаметр дна — 21,5 см

Висота — 16,5 см 

Ширина — 36,5 см

 

Шлях до екологічного світу починається з простого, але дуже важливого кроку — з рішення кожного з нас почати піклуватися про своє здоров'я й стан довкілля. Приймати таке рішення допоможе посуд Tupprware колекції "Проти шефа" Преміумкласу. А також це знахідка для поціновувачів гарного та функціонального посуду.

Професійна колекція «Проти Шефа» Преміумкласу — Ваш головний провідник у світ правильного харчування. Якщо Ви дбаєте про своє здоров'я, якщо Ви любите побалувати близьких кулінарними шедеврами; якщо Ви не любите проводити на кухні багато часу; якщо Ви звикли мати все найкраще, — ця колекція створена для Вас! У посуді з колекції «Проти Шефа» Ви можете готувати з мінімальною кількістю олії, жиру та води, зберігаючи мінерали та поживні речовини. Висока якість і різноманітність виробів із колекції дасть змогу Вам відчути себе справжнім шеф-кухарем! 

Гарний сотейник із дзеркальною полірованою поверхнею своєю ергономічною формою прикрасить будь-яку кухню, подолає настрій. Маючи такий сотейник, Вам захочеться творити, фантазувати на кухні, дивувати та тішити своїх улюблених і близьких своїм кулінарним мистецтвом. 

Колекція "Про шефа" — чудовий подарунок не тільки для себе, а й на новосілля, на весілля, ювілей. Висока якість, інноваційність і різноманітність виробів із колекції дасть змогу Вам відчути себе справжнім шеф-кухарем! А завдяки приголомшливому дизайну виробу стануть головною окрасою Вашої кухні! 

Користуючись сотейником із колекції «Проти шефаTM», Ви можете обсмажувати, потім тушкувати, варити, тушкувати та максимально зберігати натуральний смак продуктів, вітаміни, поживні та мінеральні речовини. У сотейнику можна приготувати соте або печеню, чорниці або фаршировані овочі, м'ясо або рибу, гарнір, підсмажити м'ясо або котлетки, адже це сковорода та каструлька одночасно. У сотейнику можна готувати з невеликою кількістю жиру та рідини, зберігши водночас більше вітамінів і мінералів у продуктах, що готуються.

Спеціально розроблена конструкція та дизайн виробу дадуть Вам змогу:

- готувати без додавання води, олії, жиру, зберігаючи всі вітаміни в продуктах;

- економити електроенергію і Ваш бюджет — доведіть страву до напівготовності, вимкніть плиту та залиште під закритою кришкою;

— форма виробу дає змогу домогтися смаку приготованої страви "як у чавунку".

 

Стінки сотейника складаються з декількох шарів: алюмінію, нашарованого між двома шарами високоякісної медичної сталі 18/10. Дно покрите додатковим захисним шаром, на внутрішню поверхню нанесено шар алюмінію і шар неіржавкої сталі — виходить п'ятишарове дно та дає змогу швидко та рівномірно прогріти або приготувати їжу на будь-яких варильних поверхнях (газ, електрика, кераміка, індукція).

 

Литі та порожнисті всередині ручки мають зручне захоплення й не нагріваються під час приготування їжі, що дає змогу брати каструлі без прихваток і рукавичок. Кришка з неіржавкої сталі, щільно прилягає до сотейника та прискорює приготування або розігрівання їжі.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нержавіюча сталь
Продавець
tupperwarezp
Tupper_Joseph
Супер-продавець
Запоріжжя
78% виконаних замовлень
Була