Всі категорії
Додати товар

Соковитискач шнековий cecotec juice&live 2500 соковижималка

2500 грн -4% 2400 грн
Опис

Продам нову соковижималку. Коробки не дуже гарні, але на сам товар це ніяк ге впливає.
Соковитискач CECOTEC Juice&Live 2500 EasyClean
Смачні соки щодня
Соковитискач Juice & Live 2500 EasyClean розроблений для швидкого приготування смачних та максимально корисних напоїв. Завдяки системі холодного віджиму зберігаються всі корисні та смакові властивості продуктів. Ідеально робить як смачні соки та смузі, так і напої з мигдалю чи фундуку. Насолоджуйтесь смачними фрешами щодня для здоров'я та гарного настрою.

фільтр EasyClean
система холодного віджиму
широкий канал для подачі інгредієнтів
захист від крапель.

Висока якість матеріалів
Усі елементи пристрою виконані із довговічних матеріалів. Соковитискач відрізняється унікальним фільтром EasyClean, який забезпечує легке та швидке очищення без використання щітки. Барабан і глеки виготовлені з екологічно безпечного тритану. Соковитискач стане вашим надійним помічником на довгі роки.

Холодний віджимання
Завдяки системі холодного віджиму сік зберігає всі корисні, смакові та колірні якості – при вилученні соку відбувається м'який холодний тиск зі швидкістю 70 об/хв. При зіткненні із металевими частинами сік не окислюється, залишаючись таким же барвистим, як свіжі фрукти та овочі.

Широкий канал для занурення
Перед приготуванням напою не доведеться розрізати овочі та фрукти навпіл чи на четвертинки – великий канал XL розрахований на занурення цілісних продуктів. Два високі глеки для соку і м'якоті легко вміщують дві склянки соку. Подвійний вихідний барабан автоматично відокремлює сік від м'якоті – на виході ви отримаєте чистий сік із збереженням корисних та смакових якостей.

Висока потужність – тиха робота
Соковитискач працює тихо, не доставляючи дискомфортних відчуттів. При цьому двигун потужністю 200 Вт швидко обробляє навіть найтвердіші продукти. Виробник продумав усі деталі для комфортного процесу та якісного результату.

Крапля - стоп
Зручний ковпачок із системою захисту від крапель запобігає розбризкуванню соку в процесі роботи та при наливанні. Ваша кухонна поверхня залишиться такою ж чистою, як до початку приготування.

Безпека експлуатації
Виробник передбачив систему безпеки із запобіжником – гарантує роботу пристрою лише з правильно зібраними деталями. Проста конструкція сприяє швидкому збиранню елементів перед приготуванням.

Простий догляд
Всі деталі соковижималки після використання легко очищаються - достатньо лише ополоснути їх під струменем води. Для полегшення очищення важкодоступних ділянок передбачено зручну щітку.

Характеристики Соковитискач шнековий CECOTEC Juice&Live 2500 EasyClean
Тип
Шнекова
Комплектація
Соковитискач
Ємність для соку
Ємність для макухи
Щітка для очищення
Товкач
Інструкція
Об'єм ємності для соку
0.7 л
Габарити (ВхШхГ)
46.3 x 16.4 x 18.2 см
Габарити упаковки (ВхШхГ)
31.3 x 37 x 21 см
Потужність, Вт
200
Насадки
Для цитрусових
Для ягід, томатів, м'яких фруктів
Об'єм резервуару для макухи, л
0.6
вага, кг
3.94
Вага в упаковці, кг
4.53
Вид шнека
Вертикальний
Матеріал корпуса
Метал
Пластик
Особливості
Автоматичний викид м'якоті
Жолоб на ціле яблуко
Реверс
Система "крапля-стоп"
Колір
Сірий
Країна реєстрації бренду
Іспанія
Гарантія
24 місяці офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару
Китай

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари