Висота 10 см
Ширина 7 см
Формочка для печива "Ялинка" - ідеальне та повноцінне рішення для випічки. Завдяки опуклій поверхні виробу та тонким краям для вирізування, форма дуже легка у використанні. Контур виробу чітко показує якого розміру і якої форми у вас вийде печиво.
Формочка абсолютно безпечна, але досить гостра для того, щоб розрізати тісто.
Також, форму можна використовувати для прикраси страв: вирізати фігурки із фруктів чи овочів, сиру чи ковбаси.
Дорослі разом із дітками можуть робити чудові печива.
А готове печиво можна зберегти свіжим у контейнерах Tupperware.
Як зробити печиво
Приготуйте тісто для пісочного печива.
Посипте підкладку і тісто борошном, перед тим, як його розкотати. Переконайтеся, що тісто холодне, але не прямо з холодильника. Скалку заповніть холодною водою і розкотіть тісто. Обваляйте в борошні або цукровій пудрі різальну частину форми.
Розташуйте форму на тісті і натисніть.
Підніміть форму.
Використовуйте Силіконовий скребок, щоб прибрати залишки тіста навколо форми, що вийшла, і для того, щоб перенести форму на Силіконовий килимок.
Можна розкотити тісто на Силіконовому деко, а потім використовуйте форми, видаливши зайве тісто і поставте запікатися