Всі категорії
Додати товар

Вакуматор для вакуумного пакування продуктів + пакети

430 грн
Опис

Комплектація:
Вакууматор Freshpack Pro
Пакунки 5 Штук.
Інструкція

Прибір для вакуумної упаковки продуктів, Freshpack Pro вакууматор HQ-1, для тривалого зберігання

Вакууматор – незамінна річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно, а їсти смачно і корисно.

Система вакуумного збереження продуктів Eiffel Freshpack PRO – допоможе зберегти вашу їжу свіжою і запашною довгий час, захистить продукти від обвітрювання, окислення, впливу бактерій та грибків.

Можна використовувати для зберігання фруктів, овочів, м’яса, риби, круп і ще багато іншого. Якщо після вакууму продукти зберігати в холодильнику, то термін зберігання може зрости.
Також можна використовувати для швидкого маринування риби та м’яса. Під надмірним тиском, що створює вакуум, марінад набагато швидше й глибше проникає в пори м’яса, що пришвидшує процес маринування.
Вакуумування готових страв і напоїв.
Закати в вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорти і телефони, які-небудь документи або карти, що може знадобитися мандрівникам.
Freshpack PRO – це мініатюрний прилад з великою потужністю, здатний викачувати повітря як з м’яких продуктів не пошкоджуючи їх структурою і привабливістю, так і з твердих!

У подарунок йдуть вакуумні пакети гофровані, ширина 20 см, виготовлені з тришарового пластику і захищені від ультрафіолетового випромінювання. Завдяки цьому повітря не пропускають, волога і UV – промені. Внутрішній шар-піщевого поліетилену, середній шар-поліамід, який не пропускає повітря, зовнішній шар-блакитного поліетилену, завдяки якому пакет зберігає стабільну форму.

Вакуумні пакети не є одноразовими, їх можна використовувати багато разів. Кількість разів, які їх можна використовувати безпосередньо залежить від обережного взаємозв’язку в процесі експлуатації.

Сам паковник має досить простий пристрій. Внутрішня стрічка утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря і перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запалювання пакета.
Кнопка включення і окремого вимикач призначено, відповідно, для автоматичної упаковки продуктів у спеціальні пакети і ручний упаковки без вакууматора до звичайних пакетів.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natal...
nataliazadorozhnia46
Вознесенськ
43% виконаних замовлень
Була

Схожі товари