Всі категорії
Додати товар

Захисний екран від бризок жиру на плиту з неіржавкої сталі

2000 грн
Опис

Цей професійний захисний екран від бризок жиру, виготовлений із неіржавкої сталі, є ідеальним рішенням не тільки для столових і ресторанних кухонь, але також стане незамінним помічником на вашій домашній кухні.
Як користуватися?
Захисний екран ставиться навколо плити або окремої конфорки у формі літери «П», «Л» або «Г» — залежить від того, що ви хочете захистити від жиру.
Оскільки виготовлений екран із неіржавкої сталі, він жорсткий і міцний — його можна сміливо мити, не боячись ламати. Це важливий параметр, порівнюючи з алюмінієвими екранами.
Після використання його можна скласти й заховати в шафу, а можна залишити на плиті — він ніяк не зіпсує загальний вигляд кухні.
З чого він зроблений?
Захисний екран складається з декількох панелей, з'єднаних між собою рояльними петлями. Петлі приварюються до панелей точковим зварюванням (у місцях зварювання від високих температур метал трохи темніє, фарбуючись у мідний колір, не лякайтеся — це не іржа). Вся конструкція виготовлена з неіржавкої сталі. Товщина листа сталі — 0,5 мм. Краї завуальцьовані, тож порізатися не вийде.
Де він застосовується?
Найчастіше такі екрани використовують на професійних кухнях — у кафе, ресторанах, столових. І він сильно полегшує роботу на кухні, позаяк наприкінці робочого дня не потрібно дратувати все навколо плити — досить помити толь захисний екран.
У побуті ці екрани також популярні. Особливо це стосується прихильників м'яса.  Стейки, бекон, котлети, картопелька фрі, пончики — тепер це все можна готувати в себе на кухні, не боячись забруднити все довкола.

Купував для себе але помилився із розміром !
Розмір 76х29

Екран у плівці , в комплекті іде ганчірка для прибирання !
Придбана у Великобританії!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нержавіюча сталь
Продавець
arsen...
arsen2010.2011
Київ
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?