Всі категорії
Додати товар

Яйцеварка — форми для варіння яєць без шкаралупи eggies

155 грн
Опис

Яйцеварка форми для варіння яєць без шкаралупи Eggies


Яйцеварка Eggies є універсальним помічником гарної господині на кухні. Завдяки цьому приладу можна сміливо експериментувати та тішити себе, коханих і близьких людей. Можна виготовляти не тільки зварені в круту яйця, але й робити оригінальні омлети та заливні яйця. Проста страва, як зварені яйця, буде не тільки цікавішою, а й легшою. Ви подумаєте, а що важкого в тому, щоб зварити яйця. А ось і відповідь вам: мало кому вранці, щоб корисно поснідати вистачить часу для того, щоб чекати 10 хв, поки зваряться яйця, а потім ще чекати, поки вони охолоне. Тому чудовий засіб яєчнарка Eggies допоможе вам скоротити час і не чистити шкаралупу від зварених яєць.


Також ця продукція є чудовим способом для виготовлення швидкої, легкої та смачної закуски до вашого святкового столу. Застосування: все досить просто. Є шість пластикових контейнерів, у які розбиваються яйця. Можна варити окремо білки або жовтки, для цього додається спеціальна ложечка. Для приготування досить опустити в контейнер, що кипить, і почекати кілька хвилин. Потім акуратно дістати зварені яйця, і форма їх залишиться стандартною. Перед приготуванням можна додати будь-які спеції на смак, зелень, сир і все, що завгодно, надавши страві цікавішого смаку. Мити формочки можна навіть у посудомийній машині, оскільки вони виготовлені з високої якості пластику.


Форма для варіння яєць Eggies допоможе приготувати всілякі типи заливного.
У цих же формах можна зберігати приготовані страви в холодильнику.
Форма для варіння яєць Eggies — це переваги, як-от:
Додавання різноманітних інгредієнтів до приготування, для надання пікантного смаку.
Завжди гарна форма приготованого, чи то яйце, заливне, чи то желе.
Приготувати окремо білок і жовток.
Ніколи жодної шкаралупи в приготованій яєчній страві!
Зручне та гарне сервірування страви завдяки фіксованій формочці.
Варто один раз купити яйцеварку без шкаралупи та страви з яєць готувати стане дуже комфортним і без зайвого клопоту. Варка яєць без шкаралупи — це тепер легко та просто, а страви з яєць набувають красивих і привабливих форм.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
seller55
seller55
Супер-продавець
Краматорськ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари