Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Аерофритюрниця «xiaomi white airfryer» - в наявності.

1600 грн
Опис

✅У НАЯВНОСТІ: БАГАТОРАЗОВА Аерофритюрниця «Xiaomi AirFryer» (White) - є пять штук та одна за нижчою ціною, бо пошкоджена коробка для упакування.
Аэрофритюрница «Xiaomi OA5» - ідеальний вибір для великої сім'ї, щоб полегшити домашні обов'язки, а також побалувати діточок справжньою картоплею фрі - такою як у «Макдональдсі» без особливого навантаження та економією часу на приготування вечері (таку картоплю можна як самим робити, так і купувати в замороженному вигляді у магазині). І що цікаво, то приготування економить олію та позитивно впливає на здоров'я, тому що для приготування пишної і м'якої картоплі не треба використовувати масло. Можна, навіть, готувати картоплю одразу в соусі, або м'ясній підливці.
Фритюрниця «One AirFryer, OA5» номінальною потужністю 800Вт, допомагає готувати їжу за допомогою механізму здатного нагрівати повітря до 300 градусів та перетворювати його в сильний потік безперебійного струму гарячого повітря (встромляти руки у працюючий пристрій, щоб перевірити здатність нагріву - не рекомендується, бо великий ризик сильних опіків). Готування їжі відбувається без використання олії, що суттєво знижує згубний вплив на організм.
Розмір: Крім того, розмір фритюрниці складає всього - 260x206x287мм і не займає надто багато місця, а також має тонкий і елегантний дизайн, що підходить для сучасних кухонь.
Цей продукт об'ємом 2л – ідеальний вибір для будь-якої сім'ї (за один раз приготує порцію картоплі, попкорну, горіхів і м'яса на декілька осіб).
Приготування їжі з використанням гарячої температури (фритюрниця працює на механізмі, котрий використовує горяче повітря до 300ºC, щоб приготувати їжу за короткий проміжок часу, використовуючи мінімальну кількість олії, або її відсутність, на відміну від сковорідок, духовок чи традиційних фритюрниць з ковшом масла) - позитивно впливає на здоров'я та не заважає підтримувати дієту, можна навіть при язві та гастриті готувати в ній овочі і засушувати фрукти.
Швидке поширення гарячого повітря - завдяки руху на 360° обертаючись по верхній і нижній платформі швидко нагрівається під дією 9-лопастного вентилятора, допомогаючи циркулювати рівномірно і наргівати їжу з усіх боків та покрывати її смачною, хрусткою скоринкою, без підгорання. Крім того, эфективно зберігає неймовірний смак і соковитість.
Регулювання часу готування відбувається за допомогою таймеру на перемикачі, що сам вимикається коли їжа приготувалася, а отже ви можете спокійно піти по своїх справах не хвилюючись, що все згорить чи потече. Фритюрниця має інтуїтивно зрозуміле управління без інструкції. Вам, просто, треба покласти їжу в емність і поставити час готування повертаючи перемикач. Xiaomi робить приготування їжі простіше, ніж будь-коли, бо, навіть, не треба вміти готувати з чим впорається трирічна дитина, якій показати як повертати перемикач та дістати готову їжу. Світловий індикатор в формі кругу в верхній частині фритюрниці вказує на готовність (наприклад час приготування курячих крилець, картоплі фри і фіолетової солодкої картоплі становить - всього 25-30хв., креветок – 15-20хв., а на шашлик із птиці треба лише – 10-15хв. Їжа готується за короткий час, що підходить для постійно зайнятих людей, але при цьому гарантує свій свіжий і хрусткий вигляд та притягуючий аромат. Практична конструкція - займає мінімум місця і виготовлена із високотехнологічних матеріалів, відрізняється високою стійкістю і хорошою термоізоляцією. Всередині всі частини вкриті антипригарним покриттям, котре має чудову термостойкість і вологозахист та стійкість до царапання. Крім того, підставка для продуктів і гриль знімаються, що спрощує очищення. Кабель живлення спроєктований таким чином, що його легко скручувати і зберігати, коли пристрій не використовується (Приховати можна в нижій платформі пристрою).
Основні характеристики:
✓Виробник «Xiaomi», країна виробника - Китай;
✓Антипригарне покриття чаші - присутнє;
✓Кількість температурних режимів: один;
✓Споживана потужність: 800Вт
✓Стан: Новий
✓Таймер - присутній;
✓Тип управління: Сенсорне;
✓Габаритні розміри: Вага - 2.4кг, Висота - 260мм, Глибина - 287мм, Ширина - 206мм.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик
Продавець
annab.lll
Іstel
Полтава
0% виконаних замовлень
Була