Всі категорії
Додати товар

Паста-зібрано tupperware тапервер — готовим у мікрохвильовці

550 грн
Опис

Паста-Браво Tupperware Тапервер готовий у мікрохвильовій печі
Розміри контейнера
Довжина 30 см
Ширина 16 см
Висота 12 см
Об'єм 1,9 л
Опис
У конструкції Паста-браста все продумано до дрібниць. Виріб має подовжену форму, щоб не було потреби ламати макаронні вироби перед їхнім розміщенням у каструлі.
Інструкція приготування намальована покроково на внутрішній стороні кришки.
Усередині основи прямою лінією відзначені порції спагеті, а хвилястою лінією кількість води для їх приготування.
Широкий бортик слугує одночасно ергономічною ручкою.
Закрити контейнер кришкою можна у два положення.
На кришці є стрілка, яка вказує, з якої сторони треба зливати воду.
Переваги та особливості
Виріб вирізняється своєю багатофункціональністю. У ньому можна одночасно відміряти необхідну кількість порцій, зварити, злити зайву воду, не вдаючись до допомоги друшлячка, подати готову страву до столу, а також прибрати на зберігання в холодильник.
Під час приготування виріб не накриває кришкою.
Максимальна потужність допускається 800 Вт і не більш ніж 8 хв. Тривалість приготування страви не перевищує 30 хв.
Паста-зібрано також може бути використана як каструль для приготування макаронів, пельменів або равіолі.
У каструлі немає потреби перевіряти, помішувати інгредієнти або змінювати параметри потужності мікрохвильової печі.
У процесі кипіння вода не виходить за краї, і стінки залишаються чистими.
У виробі зручно зливати воду, не вдаючись до допомоги друшляка.
В офісі, на дачі, у відрядженні готувати з Паста-брата дуже просто!
Важливо!
Довжина стінки Паста — 100 см. Перед придбанням рекомендується визначити діаметр скляної тарілки у Вашій мікрохвильовій печі, щоб виріб зміг розміститися й обертатися всередині НВЧ камери.
Паста-Браво складається з основи, об'ємом 1,9 л і кришки, що прикриває 4 класу. Виріб виготовлений у яскраво-блакитній колірній гамі та має непрозору матову поверхню.

Характеристики та переваги:
Паста-Браво — це інноваційний виріб Tupperware, який дасть змогу Вам стати професіоналом у приготуванні італійської пасти в домашніх умовах.
Один контейнер виконує функції кількох виробів: ємності для дозування, варіння, друшляка, сервірувального блюдо та місткості для зберігання. Для зручності використання на внутрішню та зовнішню частину кришки та основи нанесені інструкції з приготування страв із макаронних виробів, а також пельменів і равіолі. Зверху на кришці — стрілка, що вказує, з якою стороною треба зливати воду. Якщо Ви готуєте в Паста-Браво, у Вас немає потреби перевіряти, помішувати інгредієнти або вимірювати параметри потужності НВЧ-печі. Температурний режим Паста-Браво від 0° до +120 °C. Максимальна потужність НВЧ-печі — 800 Вт (не більш ніж 8 хв). Максимальний час приготування не має перевищувати 30 хв.
Можливості використання:
З Пастой-Браво Ви досконало опануєте технікою приготування страв із макаронних виробів, пельменів і равіолі. За допомогою цього виробу легко відміряти необхідну кількість макаронних виробів, просто та швидко готувати, зливати воду, сервірувати та зберігати готові страви.
Важливо! У виробі не рекомендується готувати деякі різновиди макаронних виробів, час приготування яких менш ніж 3 хвилини, як-от вермішель, канеллоні, макарони або макаронні вироби на основі томата. Також не рекомендується розігрівати в Паста-Браво страви з томатом, карі або іншими соусами та приправами. Утворення плям на стінках не впливає на функціональність Паста-Браво та не є гарантійним випадоком Tupperware.
Відсилання після повної оплати кріплень або новою поштою

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари