Всі категорії
Додати товар

Терка, овочерізка – мультислайсер для овочів і фруктів kitchen master

332 грн
Опис

Терка, Овочерізка – Мультислайсер для овочів і фруктів Kitchen Master Опис Універсальний мультислайсер, що працює за принципом м'ясорубки. Він дозволяє швидко і ефективно нарізати або нашаткувати овочі для будь-якого випадку – від рядового домашнього обіду до святкової вечері або фуршету. Багатофункціональний пристрій, завдяки кільком змінним насадкам. З ним приготування їжі істотно прискоритися, і ви зможете встигнути зробити салат за лічені хвилини до приходу гостей. Компактна Новинка, надійно кріпиться на робочій поверхні і не потребує підключення до електромережі. Замість безлічі громіздких побутових приладів купуйте Кітчен Майстер і радуйте своїх близьких витворами кулінарного мистецтва! Kitchen Master схожий на м'ясорубку не тільки зовні, але і конструктивно. Під час обертання ручки їжа проштовхується в барабан, в якому крутиться одна з насадок. Потрапляючи на сталеві леза, овочі подрібнюються або нарізаються шматочками. Швидкість роботи овочерізки ви задаєте самі. Якісний метал легко перемелює практично будь-які продукти, не залишаючи «огризків», як звичайна терка. Крім основного механізму, в комплект входять змінні насадки циліндричної форми. маленька – видає дрібну крихту, підійде для твердих об'єктів; велика – ріже соломкою різної довжини; шинковочная – на виході виходять однакові по товщині рівні скибочки. Метал, з якого зроблена робоча частина мультислайсера, довговічний і не схильний до корозії. Леза не затупляться навіть після багатьох років експлуатації. Благодаря силиконовой подошве Китчен Мастер прочно закрепляется на столе и не скользит по нему во время работы. Корпус овощерезки сделан из качественного экологически чистого пластика, он не сломается и не потрескается. Ручка для вращения имеет эргономичную форму, что облегчает работу домохозяйки, особенно при нарезке большого количества сырья.

Ручная терка-овощерезка – аналог кухонного комбайна, которая заменит массу бытовых приборов.

Простота и эффективность, удобство пользования, легкость установки и мытья – основные характеристики данной модели.

Благодаря 3м различным насадкам, эта современная модель быстро, эффективно и просто измельчит сыр, овощи, орехи и многие другие продукты.
С помощью широкого дозатора и 3 разным насадкам вы сможете нарезать ингредиенты крупно, мелко или слайсами. Насадки легко снимаются и просто моются.

Насадка с маленькими отверстиями “зернистый барабан”. Подходит для измельчения сыра, орехов, лука и других твердых продуктов.
Грубое лезвие с большими отверстиями для крупной нарезки или шинковки. Идеально для приготовления салата из капусты, для шинкования капусты и других видов салата из капустных листьев. Это могут быть кабачки, картофель, сыр и т.д.
Лезвие с длинными узкими прорезями, идущими наискосок. Воспользуйтесь этой насадкой для приготовления домашних чипсов, салатов, запеченных овощных блюд. Вы получите слайсы из огурцов, цукини, картофеля.Характеристики:
Ручная овощерезка: пластик;
Насадки: 3 шт, нержавеющая сталь;
Размеры насадки: (в) 13 см, диаметр 8 см;
Измельчение, шинковка, слайсы;
Ручная блокировка;
Высота: 27см;
Дно: 13 см x 12,5 см;
Контейнер: (в) 6 см x (ш) 5-6 см x (д) 6 см;
Толкатель пищи;
Размер с коробкой: 22.5×17.5×30.5 см
Вес 850 г.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?