Всі категорії

Силіконова форма "батончик",tupperware

499 грн
Опис

Силіконова форма "Батончик"

Коротка інформація

Революція у випічці -- неприлипаючі силіконові форми відкривають новий простір
для творчості в приготуванні печива та батончиків.

Переваги

Загальні переваги силіконових виробів Tupperware і рекомендації по їх
експлуатації:
Володіючи унікальними властивостями, температурний діапазон застосування
силіконових виробів Tupperware варіюється від -25 до +220 градусів. Силіконові
вироби можна використовувати для приготування їжі в СВЧ (без включення режиму
«гриль»!), в духовій шафі електричної або газової плити, а також для
заморожування та зберігання страв у холодильнику.
Висока еластичність матеріалу дозволяє легко вийняти готову випічку з форми.
Для цього необхідно остудити форму протягом 10-15 хвилин, потім злегка
відтягнути краю силікону в сторони, щоб випічка відійшла від стінок, і просто
витягти випічку з комірок.
Перед використанням рекомендується вимити силіконову форму руками мильною
водою або миючими засобами. Не слід використовувати абразивні чистячі речовини
і жорсткі мочалки при митті виробів. Можна мити в посудомийній машині. Перед
зберіганням слід витирати виріб насухо рушником.
Ретельно мийте вироби кожен раз після і перед використанням.
Рекомендована температура для випікання +180 градусів.
Силіконові вироби не потрібно змащувати маслом, завдяки антипригарним
властивостям, а достатньо лише злегка збризнути водою перед приготуванням
страви, що означає, що приготована їжа буде більш здоровою і менш калорійною.
Відстань між стінками духової шафи і силіконовій формою повинно бути не менше
5 см.
Слід завжди використовувати прихватки для вилучення силіконової форми з
мікрохвильової печі або для духовки. Не ставте силіконові форми на дно духовки
і на відкритий вогонь.
Щоб уникнути пошкоджень не використовувати колючі і ріжучі предмети: ножі,
виделки, лопатки і т. д.
Для позбавлення від маслянистої поверхні, рекомендується прокип'ятити виріб
протягом 15-20 хвилин в соляному розчині (5 л води на 2 ст. л. солі).
Використовуйте прихватки при витяганні виробів з духової шафи.

Переваги й можливості використання Силіконової форми «Батончик»:
10 однакових комірок для приготування.
На дні зворотного боку форми спеціальний простір для циркуляції повітря та
більш рівномірного випікання.
Дві зручні ручки.
Дістаньте решітку з духової шафи, розігрійте духову шафу до температури від
180 до 220 градусів (залежно від рецепту).
Покладіть силіконову форму на решітку.
Заповнюйте форму на 2/3 т.к. тісто піднімається під час випікання.
Використовуйте Шейкер (600 мл) або Міні-половник для заповнення силіконової
форми.
Ви можете заморозити готові печива, батончики.

Технічна інформація

Температурний режим-від -25 до +220 градусів.
Можна використовувати в СВЧ-печі, духовій шафі, морозильній камері.
Використовувати при режимі «Гриль», на відкритому вогні і на дні духовки -
забороняється.
Не можна використовувати колючі і ріжучі предмети.
Не слід використовувати абразивні чистячі речовини і жорсткі мочалки при митті
виробів.
Можна мити в посудомийній машині.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари