Форма велика для випічки вафель.
Діаметр коржиків 20 см.
ЦІНА - 320 грн.
‼️ Знижка від купівлі трьох або більше позицій!!
Більший опт обговорюється детально!!
Висилаю безпечною оплатою, післяплатою.
Нова пошта, Міст та Укрпошта.
Вага форми 850 г.
Форма виготовлена з харчового алюмінієвого сплаву, має зручні дерев'яні ручки.
Вафельниця призначена для випічки тонких і хрустких вафель, печива, тістечок і т. д.
З її допомогою ви зможете швидко приготувати смачний і недорогий десерт з різними наповнювачами (торт, печиво зі згущеним молоком, з джемом, з кремом і т. д.)
Характеристики:
Виробництво Україна Харків
Матеріал харчовий алюміній
Можна використовувати на відкритому вогні газової плити або на поверхні електроплити.
.Вафельницею легко користуватися, головне — не забувати вчасно її перевертати під час приготування простих, але дуже смачних кондитерських виробів. Вафлі можна наминати як самостійне блюдо, так і у вигляді смачного торта, перемазавши отримані вафельні коржі будь-яким кремом.
🍰РЕЦЕПТ ПЕЧИВА:🍭
Топлене масло 200 г
2 яйця
Цукор 150 г
¼ Чайної ложки сіль
Ваніль за смаком
Харчова сода 1/2 чайної ложки
Оцет близько 1/2 їдальні ложки
Борошно 450 г
Олія (для змащування форми перед випіканням тільки першої партії тіста)
Змішати цукор з сіллю, ваніллю і яйцями. Влийте розтоплене (охолоджене) масло, розмішайте. Вилийте оцет на харчову соду (над сумішшю, так як вона буде пінитися і вийде з ложки), і дуже добре розмішайте. Поступово додайте борошно (1 склянка за раз). Замісити тісто на столі.
Розігріти змащену форму. Помістіть кульки у форму. Тримайте тісто близько півтори хвилини з одного боку, а потім близько хвилини з іншого.
Смачного! Добру кухню кожному в домівку!🌞