Форма для випікання святкової паски на основі сиру. Вона виготовляється з
високоякісної та безпечної нержавіючої сталі.
Творожна паска -- це сир із вершками або сметаною, спресований у вигляді
усіченої пірамідки.
Конструкція форми є усіченою пірамідою з 4 гранями. Форма розрахована на
багаторазове використання.
За допомогою цієї форми можна виготовляти сирні паски вагою 1 кг.
Особливості:
- На кожній стороні вибито хрест або напис "ХВ", тому виріб буде вже з готовою прикрасою.
- Виготовлено форму з якісної, міцної нержавіючої сталі.
- Матеріал абсолютно безпечний для здоров'я людини, тому що не містить токсинів.
- Перш першим використанням потрібно промити гарячою водою.
- Бортики потрібно змащувати олією, щоб сирна паска не прилипла.
Розміри форми:
- висота - 12 см;
- сторона верхнього "квадрату" - 6.5 см;
- сторона нижнього "квадрату" - 12.5 см.
Як використовувати пасочницю?
1. Сухофрукти залити гарячою водою (на 20 хв), злити воду та обсушити в друшляку.
2. Тир протерти через сито або двічі в м'ясорубці.
3. Дрібно нарізати сухофрукти, подрібнити горіхи та перемішати з сиром. Додати розм'якшене вершкове масло|мастило|, сметану, цукор, ванілін. Добре вимішати.
4. Форму перевернути, поставити в миску, вистелити марлею так, щоб краї, що звисають, дорівнювали підставі форми.
5. Викласти паску у форму, закрити марлею, поставити прес (тарілку) та прибрати в холодильник на 10-12 годин
6. Розгорнути марлю на підставі, перевернути на пласку страву. Прес зняти, потягнувши за марлю акуратно вийняти паску на блюдо та прикрасити паску.
Характеристики
Загальний обсяг форми: 1 кг
Матеріал: харчова нержавіюча сталь
Наявність ручок: ні
Висота: 12 см
Сторона верхнього "квадрату": 10 см
Сторона нижнього "квадрату": 16.5 см
Вага: 102 г
Миття в посудомийній машині: так
Країна-виробник товару: Україна