Це класичні форми для кексів, за допомогою яких Ви приготуєте смачні домашні
кекси. Їх роблять з бісквітного або дріжджового солодкого тіста, додаючи за
смаком родзинки, горіхи або фрукти. Готувати кекси легко і швидко, і при всій
своїй простоті завжди хочеться, щоб кондитерський виріб мав апетитний вигляд.
Форма виготовлена з нержавіючої сталі, екологічно чистої і безпечної для
здоров'я.
Рецепт кексу з мигдалем:
- 1 склянка борошна,
- 3/4 звичайних склянки крохмалю або пшеничного борошна,
- 11/2 склянки цукрового піску,
- 300 г вершкового масла,
- 9 яєць,
- 4 столових ложки цукрової пудри.
Всі інгредієнти перемішати в однорідну масу. Розтопити шоколад в каструлі
(бажано молочний, але може підійти будь-який за смаком).
Готові кекси вийняти з духовки, охолодити, полити заздалегідь приготованим
шоколадом і зверху посипати дрібно нарізаним мигдалем.
Далі можете насолоджуватися вишуканим видом і чудовим смаком кексів,
приготованих власними руками.
Характеристики
Матеріал: нержавіюча сталь
Товщина металу: 1 мм
Діаметр верху: 8.0 см
Діаметр низу: 6.0 см
Висота: 2.8 см
Вага: 16 г
Тип духовки: газова або електрична
Країна-виробник: Україна