Кондитерське кільце - це металева форма нерозсувна форма без дна, яка
незамінна для приготування багатошарових тортів, випікання коржів одного
діаметру, приготування чізкейків.
Кондитерське кільце виготовлено з неіржавкої сталі, яка не виділяє токсичних
речовин, не взаємодіє з продуктами і не впливає на смакові якості готового
кондитерського виробу.
Форма вельми універсальна (мультифункціональна): використовуйте її для
вирізання круглих коржів, складання тортів і мусових десертів, випічки
бісквітів, коржів.
Догляд за кільцем не вимагає особливих навичок і зусиль: після кожного
використання інструмент потрібно всього лише промити в теплій мильній воді та
висушити.
Характеристики:
- Висота: 8,5 см
- Діаметр: 16-20,5 см
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Упаковка: коробка.