Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без
ПДВ/онлайн на сайті.
Домашня адреса магазину *********************
Кошики з ротангу для вистоювання тіста призначені для кінцевої розстійки
тістової заготовки.
Хліб добре підходить у формах для розстоювання тіста з ротанга та
виходить пишним, смачним. Підходить набагато краще у такій формі, ніж у
мисках, друшляках.
всі пекарі починали з мисок, як економний варіант.
###
Всі, хто перейшов на кошики, зауважують, що тісто краще розкривається
розрізом. Це означає, що кошик всмоктує надлишок води, зайву вологу. Не липне
ні до кошика, ні до чохла тканинного. У випеченному варіанті не гливке.
###
Форми-кошики виготовляють з натурального природного матеріалу, завдяки
чому тісто може « вдихати» під час підйому, залишаючи красивий спіральний
малюнок на скоринці готового хліба.
Цікава рельєфна форма від прутиків на випеченому хлібі акцентує увагу і
викликає бажання спробувати хліба.Такого ефекту можна досягнути, якщо
розстойка без чохла з льону, а вдягається чохол як шапочка.
Якщо Ви бажаєте проявити свою творчість та прикрасити хліб розрізами,
зверність увагу на пекарські ножі для розрізів .дивіться тут або тут
###
Чохол з льону в комплектації, чохол рідний, фабричний, пошито саме за
розміром цього кошика. Ми в інстаграмі: @**********. Підпишіться про важливі
акції
###
Якщо правильно використовувати форму для розстоювання хліба з ротангу, то
це триває багато років.
- ### Вага тістової заготовки 0,65 кг
- ### Довжина кошика 28 см (по верху, зовнішні розміри)
- ### Ширина кошика 14 см
- ### Глибина кошика 8 см
Замовте та отримаєте смачний, пишний хліб.
Підходить для хліба на заквасці, подового хліба. Перед першим
використанням обов'язково промити кошик і чохол.
###
###
###
###
Доставка через Нову Пошту. Пакуймо обережно і добротно.
###
Догляд за кошиками для вистійки З РОТАНГУ
Перед першим застосуванням та часом в процесі роботи ротанг необхідно
дезінфікувати. Це можна зробити або за допомогою жорсткої щітки, розчину води
та оцту, або в духовці.
###
Духовку розігріти до 120-140 С і поставити туди порожні кошики на 45-50
хвилин. Суть дезінфекції полягає в тому, щоб убивати спори грибів та бактерій,
які живуть у вологому середовищі.
###
###