Перфороване кондитерське кільце незамінне для кондитерів і успішно
використовується при приготуванні тарти, пирогів, галет і тарталеток з
пісочного тіста!
Тільки використовуючи перфоровані кондитерські кільця Ви в результаті
отримаєте чудову структуру Пісочного тіста! За допомогою перфорації зайва
волога виводиться з тіста при випічці і проходить відмінна циркуляція повітря.
Кондитерський виріб пропікається рівномірно, не пригорає і має чудові смакові
та естетичні якості!
Дані перфоровані форми виготовлені з термопластичного композитного матеріалу,
рекомендована температура випікання не більше 180 градусів. Діапазон
дозволених температур: від -60 до +180 С
Модель: перфорація
Діаметр форми: 8,0 см
Висота форми: 2,0 см
Матеріал: пластик, термопластичний композитний матеріал
Такі форми не іржавіють, використовуються для приготування різних десертів.
Можливе використання перфорованих термопластикових форм в морозильній камері!
Важливо!!!
Не можна використовувати термопластикові перфоровані форми для десертів в
мікрохвильовій печі.
Ціна: 35 грн/ шт (ціна вказана за 1 шт)