Формочки для хмизу , хворосту в наборі 3 шт. Форми для вафельного печива.
Практичний, надійний та зручний набір форм для приготування хмизу з рідкого
тіста.
Ви приготуєте тонкий і хрумкий хмиз за допомогою цього набору.
Набір складається з 3 форм та ручки-тримача.
Приготуємо смачні та ніжні "Хрустики"
Для хмизу: Борошно просіяне - 100 грам, цукор - 1ст. ложка, молоко - 3/4
склянки, розтоплене вершкове масло - 2 ст. ложки
Для смаження: Рафінована олія
Для прикраси: Цукрова пудра
Просіяне борошно змішуємо з цукром, помішуючи, додаємо молоко, вбиваємо яйце і
втручаємо вершкове масло. Отримане тісто залишаємо в холодному місці на
годину. Приступаємо до процесу смаження хмизу! Масло розігріваємо в каструлі
до кипіння, потрібну форму накручуємо на ручку-тримач і опускаємо в киплячу
олію (це слід робити перед кожним опусканням форми в тісто).
Важливо! Акуратно, намагаючись не "утопити" форму, опускаємо її в охолоджене
тісто.
Тісто покриє гарячу форму тонким шаром. Якщо тісто не прилипає до форми,
значить, вона мало розігрілася!
Тепер занурюємо в киплячу олію - тісто від'єднується від форми. Обсмажуємо
пару хвилин до золотистого кольору і акуратно викладаємо хмиз на серветку, щоб
прибрати надлишки олії. Готовому хмизові даємо охолонути і щедро посипаємо
цукровою пудрою! З цієї кількості тесту вийде 40-50 штук. Готовий хмиз можна
зберігати в щільно закритій банці (щоб уникнути появи запаху прогорклого
масла)
Характеристики Матеріал: нержавіюча сталь
Країна-виробник: Китай