Домашня Шинки "REDMOND" призначена для приготування в домашніх умовах - шинки, рулетів та інших делікатесів з м'яса, птиці, риби з додаванням різних спецій та наповнювачів.
Принцип роботи шинки полягає у здавлюванні інгредієнтів усередині прес-форми при одночасної тепловій обробці (варінні, запіканні).
З шинкою ви будете балувати своїх близьких та гостей смачними делікатесами, приготованими з натуральних продуктів без використання будь-яких консервантів та барвників. Ви можете використовувати шинку в мультиварці (з об'ємом чаші не менше 5 літрів), а також в духовці, аерогрилі або просто в каструлі відповідного об'єму на плиті.
Спеціально для вас компанія REDMOND розробила 20 рецептів різних страв, які можна приготувати за допомогою даного пристрою. З рецептами ви можете ознайомитись у додатку до посібника з експлуатації.
Застосування REDMOND:
Встановити корпус шинки на рівну поверхню бічними прорізами вгору. Прийняти рішення про обсяг використовуваного продукту та встановити одну з кришок на внутрішні виступи корпусу: вище або нижче, залежно від прийнятого рішення.
Прокласти внутрішню частину корпусу фольгою або харчовою плівкою або вкласти в рукав.
Щільно укласти харчові інгредієнти всередину корпусу, повністю заповнивши вибраний вільний об'єм. Загорнути краї обгортки та накрити зверху другою кришкою
Притримуючи верхню кришку, встановіть три пружини, орієнтуючи їх кільцями-захопленнями вниз: – верхні гачки одночасно пронизують отвори у верхній кришці та проходять через бічні щілини корпусу. Нижні гачки потрапляють у технологічні отвори у центрі корпусу. Потім повністю перевернути зібрану шинку.
Утримуючи однією рукою корпус шинки на рівній поверхні, по черзі звести три пружини до самого верху корпусу, зачепивши їх гачками безпосередньо за край корпусу.