6 переваг в одному предметі посуду iCook™: корисно, швидко, смачно, зручно, безпечно, вигідно!
Каструля функціонального об'єму зручна для приготування гарнірів, варіння овочів для салатів або пельменів, для розігріву кількох порцій.
Переваги
1. КОРИСНО
Метод VITALOK™ дає змогу відмовитися від звичного смаження з використанням олії.
Якщо ви готуєте з iCook™, ви підвищуєте цінність харчових продуктів шляхом збереження в них корисних речовин та вітамінів.
2. ШВИДКО
Технології iCook™ дають змогу помітно скоротити час, який витрачається на приготування їжі.
Завдяки «водяному замку» в одній посудині можна одночасно готувати курятину і рибу, м’ясо та гарнір, отримуючи відмінний результат.
3. СМАЧНО
Завдяки методу VITALOK™ створюється «водяний замок» і натуральні соки утримуються всередині продуктів, тож ваша родина заново відкриє для себе смак каш, супів та овочевих страв!
Потовщене дно та стінки створюють ефект рівномірного приготування їжі. Продукти набувають ніжної консистенції, вишуканого смаку та аромату.
4. ЗРУЧНО
Посуд iCook™ підходить для всіх видів плит, в т.ч. індукційних, в ньому ви зможете реалізувати також багато рецептів для духовки, наприклад приготувати пироги або лазанью.
Щоб зекономити місце під час зберігання, просто переверніть кришки в каструлях й поставте каструлі одна в одну.
5. БЕЗПЕЧНО
У посуді iCook™ страви готуються так само швидко, як і в скороварці, а користуватися ним може навіть новачок.
Високоякісна сталь не входить у реакцію з їжею і не накопичує продукти термічної обробки, на відміну, наприклад, від чавуну.
6. ВИГІДНО
Посуд iCook™ довговічний, ви нарешті зможете відмовитися від регулярних витрат на купівлю нового посуду.
Ви відчутно зменшите витрати електроенергії або газу завдяки методу VITALOK™ та можливостям багатоярусного приготування їжі.
Подбайте про здоров’я, відмовившись від смаження на користь передового методу VITALOK™!
Посуд iCook™ поєднує в собі декілька ексклюзивних технологій:
Запатентований метод приготування їжі за низької вологості VITALOK™. Суть методу полягає в наступному: при приготуванні продуктів між кришкою і каструлею (завдяки спеціально підібраній конструкції) утворюється водяний затвор і волога не випаровується, що дозволяє готувати м'ясо, фрукти та овочі у власному соку, зберігаючи їх колір, структуру, смак та поживні речовини.
Цільнометалеве інкапсульоване дно OPTITEMP™ для рівномірного розподілу тепла по всій поверхні дна.
Ергономічний дизайн ручок та додаткових тримачів.
Застосування
Для отримання найкращих результатів у приготуванні їжі з посудом iCook важливо використовувати лише слабкий або середній ступінь нагріву.
Завжди починайте процес приготування на СЕРЕДНЬОМУ вогні для формування водяного замку, потім зменшіть до СЛАБОГО на період приготування, що залишився.
Не рекомендується мити кухонний посуд iCook™ у посудомийній машині. Після миття в посудомийній машині ручки можуть потьмяніти, тому, аби якнайдовше зберегти гарний вигляд свого посуду, радимо мити його вручну.