Всі категорії

Термосервірувач, tupperware

1249 грн
Опис

Застосування:
Варити на пару (не на вогні!) Овочі -- промити овочі в ситі, залити окропом до
верхньої лінії, додати сіль, накрити та почекати 15-20 хвилин, залежно від
типу овочів. Відкрити, вийняти сито, злити воду та поставити на перевернуту
кришку. Спеції за смаком.

Сосиски -- у замороженому вигляді покласти в сито, залити окропом, закрити.
Чекати 15-20 хвилин. Сосиски залишаються цілими та не тріскаються.

Макаронні вироби (паста) -- покласти в сито (не більш ніж 250 г), залити
окропом, додати сіль, щільно закрити кришкою. Чекати 10-20 хвилин залежно від
товщини макаронних виробів. Можна один раз перемішати. Подавати із соусом або
використовувати для бабки.
Рис -- промити рис у ситі, залити окропом до верхньої лінії. За 10 хвилин
злити воду та залити заново окропом. Додати спеції та закрити кришкою на 20
хвилин. Можна готувати й вермішель, макарони, пельмені. Проварити 2-3 хв після
закипання. Залити в сито. Додати ложку вершкового масла та 0,5 л крутого
окропу.

Яйця в мішечок -- Яйця залити крутим окропом, щоб вода їх повністю покривала.
Кришку не відкривати. Через 15 хвилин яйця готові.

Компот -- У сито покласти ревінь, сухофрукти тощо. залити окропом, покласти
цукровий пісок і залити окропом до верху. Залишити до охолодження.

Зверніть увагу, що в Т.С. можна без вогню приготувати гречану, рисову або
пшону каші, капусту, голубці, домашній сир, компот, йогурт та ін. напої.

Дуже смачні креветки виходять. Рецепт: покласти розморожені креветки в Т.С.,
посолити, поперчити, залити окріп, щоб вода покривала креветки, через 10-15
хвилин усе готово. По-перше, немає цього неприємного запаху, а по-друге, вони
виходять м'якими, а не гумовими. Навіть якщо забути про них, вони не
зіпсуються, просто трохи охолонуть.

Можна розпарити сухофрукти та настояти шипшину. Незамінний для використання на
пікніках.
Для того, щоб приготувати гречану кашу, потрібно засипати крупу в вставку,
промити її під водою, встановити вставку в основну ємність і залити водою, що
кипить, так, щоб води було на один або два сантиметри (залежно від кількості
засипаної крупи) вище рівня крупи. Солі покладіть на одну чайну ложку більше,
ніж зазвичай для варіння обраного об'єму каші. Ця додаткова ложка солі
враховує наявність 0,5 л. рідини між основною ємністю і вставкою. Закрити
кришкою. За 15 хвилин каша готова.
Щоб зварити рис, залийте його киплячою водою на 15 хвилин, потім злийте воду
та залийте повторно. Злити необхідно вдруге. За 20 хвилин рисовий гарнір
готовий. Приготований у такий спосіб рис незамінний для салатів.
Щоб зварити пшоно, необхідно на дно вставки постелити марлю, щоб пшоно не
просипалося через отвори. Заливати крупу потрібно тричі по десять хвилин.
Злити останнього разу. Пшоняна каша буде крупинка до крупинки та приємно
здивує вас, тому що зварити пшоняну кашу звичайним способом дуже клопітна
справа.
Не менш економить час і зберігає вітаміни кольорова капуста або броколі,
залита окропом на 15 хвилин і подана як гарнір на стіл. Якщо ви готуєте
голубці, то листя можна залити окропом замість того, щоб доводити їх до
кипіння в каструлі.
В Т.С. можна довести до готовності рибне філе, заливши його підсоленою водою.

Якщо ви бажаєте, щоб відварена картопелька залишалася теплою під час застілля,
помістіть її в Т.С. і накрийте кришкою.
В Т.С. можна приготувати сир, взявши 500 г не крупчастого сиру, 500 г густої
сметани, додавши до смаку мелені волоські горіхи, зелень, часникову пудру,
сіль. Перемішати всі компоненти та викласти отриману суміш у вставку. Покласти
гніт. Це може бути миска з великого Хіт-парада Б 26. Накрити кришкою і
залишити в холодильнику на два дні. Подавати сир до столу з хлібом або
крекерами.
У термосервірувачі можна варити яйця (у мішечок), розморожувати фрукти, овочі,
м'ясо, рибу.
Т.С. можна готувати прекрасні напої. Досить подрібнені фрукти помістити у
вставці Т.С., додати цукор до смаку та залити киплячою водою. Закрити кришкою
й дати настоятися годину -- три. Для отримання більш насиченого за смаком
напо

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари