Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Пароварка від шефа 2 л , tupperware

1690 грн
Опис

Тип посуду: Пароварки
Матеріал: Нержавіюча сталь

Кілька примірників у наявності

Опис металевої пароварки Tupperware Вставка-пароварка Tupperware виконана з нержавіючої сталі. Низька теплопровідність нержавіючої сталі ефективно утримує тепло всередині ємності, забезпечуючи підтримання високої температури, необхідної для приготування. Пароварка має конусоподібну форму.

Бічні стінки виконані у вигляді сходинок, кожна з яких призначена для установки пароварки в каструлю або ківш відповідного діаметру. Зверху пароварка закривається кришкою діаметром 20см від ковша на 2,8 літра. Важка кришка забезпечує щільне прилягання до верхнього краю пароварки і створює, тим самим, герметичність конструкції. Дно пароварки має діаметр 13 см і являє собою сито, складається з безлічі дрібних отворів, через які пара надходить в робочу ємність виробу.

При необхідності пароварка може виконати функцію друшляка. Ступінчасті стінки пароварки дозволяють використовувати її з ковшем на 1л і з ковшем об'ємом 2,8 л. У ємність наливають від 250 до 500 мл води, доводять до кипіння, потім встановлюють вставку-пароварку.

Пара, що утворюється забезпечує приготування продуктів. Переваги пароварки Tupperware Пар рівномірно розподіляється по внутрішньому простору ємності, тому продукти нагріваються одночасно. Не потрібно перемішувати і постійно стояти біля плити.
Рівномірний прогрів продуктів парою призводить до більш швидкого приготування. Пар в пароварці утворюється в результаті кипіння води, і всі шкідливі домішки і солі важких металів залишаються у воді.

Екологічно чистий пар здійснює термічну обробку їжі, в результаті якої шкідливі речовини з продуктів випаровуються і стікають на дно пароварки в киплячу воду.

Якщо Ви смажите котлети на соняшниковій олії, то крапельки жиру залишаються на всіх оточуючих предметах: на плиті, стільниці, іноді навіть фіранках.

Пароварка ж залишає кухню чистою. Їжа, приготована в пароварці, особливо корисна дітям, так як відсутні пересмажені скоринки. Їжа легко засвоюється і перетравлюється організмом, що важливо для літніх людей, а також для людей із захворюваннями кишкового тракту, серцево-судинними і алергічними захворюваннями. У пароварці Tupperware зберігаються корисні і поживні речовини, які не руйнуються, як це відбувається при варінні або смаженні продуктів. Вживання їжі, приготованої в пароварці, сприяє схудненню і загальному оздоровленню організму. Поліпшується обмін речовин.

Пароварка Tupperware довговічна, безпечна для здоров'я, прекрасно виглядає і необтяжлива у догляді.

Рекомендації по застосуванню

Спробуйте приготувати на пару морську рибу. Шматочки сьомги або форелі збережуть свою форму, а ви відчуєте власний смак риби Підсолювати страву немає необхідності. Можна полити соком лимона або соєвим соусом.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий