Тип посуду: Каструлі
Матеріал: Нержавіюча сталь
Серія кухонного посуду «Від шефаTM» належить до преміумкласу. Відмітними рисами колекції є функціональність і тривалий термін експлуатації в поєднанні з унікальним дизайном і гарною теплопровідністю.
Опис:
Виріб із високоякісної неіржавкої сталі 18/10 складається з основи об'ємом 11,4 л і кришки з прозорого жаростійкого скла з металевою ручкою.
Характеристики та переваги:
• Максимально допустимий температурний режим каструлі «Від шефаTM» до +230 °C.
• Каструлю можна використовувати на газових, електричних, склокерамічних та індукційних плитах.
• Основа каструлі, без кришки, придатна для використання в духовці (без режиму «Гриль»).
• Високі стінки основи тришарові, дно п'ятишарове.
• Завдяки принципу «Сендвіча», де алюмінієва пластина поміщається між шарами високоякісної неіржавкої та магнітної неіржавкої сталі, створюється ефект акумулювання й рівномірного розподілу тепла, що дає змогу не вмикати конфорку на найпотужніший вогонь.
• Усередині каструлі за допомогою лазера нанесена мірна шкала, яка дає змогу оптимізувати процес приготування їжі, оскільки вам не потрібно буде використовувати додаткові ємності для того, щоб відміряти необхідну кількість рідини.
• Дзеркальна поверхня основи поєднується з оригінальною, злегка вигнутою формою виробу.
• Порожнисті ергономічні ручки забезпечують надійне захоплення й залишаються холодними в той час, як виріб нагрівається, що дає змогу переносити гарячу їжу від плити до столу.
• Через скляну кришку Ви можете бачити їжу під час готування, не відкриваючи її.
• Ручки прикріплені до основи на шурупи. Цей метод визнаний усіма шеф-кухарями у світі найнадійнішим і найбезпечнішим.
• Каструля «Проти шефаTM» об'ємом 11,4 л дає змогу готувати з мінімальною кількістю олії, жиру та води, завдяки чому зберігаються мінерали та поживні речовини.
Можливості використання:
Виріб ідеальний для приготування великих об'ємів супу, плову, харчо, солянки, коропаччо з грибів, овочевих і м'ясних рагу, компотів, фруктових і молочних пензлів і багато іншого.
Важливо!
• Перед першим використанням виріб треба розконсервувати.
• Рекомендується мити виріб вручну м'якою стороною нейлонової або поролонової губки, що не містить хлоридів для чищення.
• Щоб уникнути перегрівання виробу, діаметр конфорки не має перевищувати діаметр дна каструлі.