Каструля чавунна Brizoll відповідає всім стандартам якості, не має
тефлонового покриття, а вдосконалений процес виробництва супроводжується
запіканням посуду в соняшниковій олії, після чого вона набуває відповідних
антипригарних властивості, які згодом експлуатації тільки ростуть.
У такому посуді можна приготувати все те, що зазвичай готується в керамічних
горщиках: різноманітні м'ясні, рибні страви, овочі, жульєн, омлет тощо.
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не тільки смаком страв, а й
оригінальним подаванням, — варто звернути увагу саме на такий порційний посуд!
Перед першим використанням чавунного посуду його потрібно підготувати, щоб
очистити від технічної олії, якою виробник захищає посуд від потрапляння
вологи в пори чавуну та подальшого іржавіння.
Тип Каструля
- Матеріал Чавун
- Об'єм: 4 л
- Діаметр, мм 240
- Товщина дна: 4,5 мм
- Вага: 4,7 кг
- Колір Чорний
- Тип плити Електрична Склокерамічна Індукційна Газова
- Країна-виробник Україна