Невеличка каструлька з кришкою, об'ємом 0,3 л, найчастіше використовується для
порційної подачі страв в ресторанах.
Окрім естетики, така подача має й практичне значення, адже чавун довго
зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою. Можна
без поспіху насолоджуватися її смаком і при цьому вести неквапливу розмову з
друзями.
Такі каструльки найчастіше використовуються для приготування і подачі жульєну
та інших страв, які передбачають подачу в гарячому вигляді. Можна готувати як
одразу в таких каструльках, так і просто подавати уже готові страви.
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не лише смаком страв, а й оригінальною
подачею - варто звернути увагу саме такий порційний посуд!
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!