Красива каструля "Проти шефа" місткістю 3,8 л із дзеркальною полірованою
поверхнею перетворює процес приготування будь-яких страв на захопливе заняття,
яке не займе багато часу: підійде для приготування першої та другої страви. У
ній можна приготувати борщ або печеню, чорниці або фаршировані овочі, м'ясо
або рибу, гарнір або компот. З внутрішньої сторони каструля має мірну шкалу
від 1 л до 3 л. Це представник колекції каструль Преміумкласу. Своєю
ергономічною, злегка звуженою до верху формою, вона прикрасить будь-яку кухню
і Ви захоті потішити своїх улюблених і близьких своїм кулінарним мистецтвом.
Борщ: овочі очистьте>, натріть на тертці соломкою буряк, морква, капусту.
Цибуля та помідори наріжте півкільцями, картоплю наріжте кубиками. На холодну
плиту поставте каструлю, налийте в неї 3 ст. води. Викладіть у каструлю овочі
шарами: буряку, моркву, картоплю, помідор, капусту, цибулю. Накрийте каструлю
кришкою та готуйте 10-15 хвилин на середньому вогні до появи пари з-під кришки
та запаху готової буряка. Влийте в каструлю воду, посоліть, додайте хмелі-
сунелі, дрібно нарізаний часник і зелень. Накрийте каструлю кришкою, і, щойно
закипить, вимкніть плиту. Під час подавання додайте Сметану.
Тришарові стінки та п'ятишарове дно каструлі дає змогу швидко та рівномірно
прогріти або приготувати їжу на будь-яких варильних поверхнях (газ, електрика,
кераміка, індукція) з малими енерговитратами. Закип'ятіть воду, покладіть
крупу, доведіть до кипіння та вимкніть вогонь. Каша приготується сама.
Литі ручки мають зручне захоплення й не нагріваються під час приготування їжі,
що дає змогу брати каструлю без прихваток і рукавичок. Кришка з неіржавкої
сталі, щільно прилягає, що прискорює приготування їжі.