Всі категорії
Додати товар

Тендерайзер для відбивання м'яса

101 грн
Опис

Тендерайзер для відбивання м'яса
Пом'якшувач м'яса (тендерайзер) - інноваційна заміна молотка для відбивання.
Він відмінно підходить для попереднього розм'якшення всіх видів червоного
м'яса і стейків.

Характеристики:

• Кількість предметів: 1шт.
• Матеріал: Нержавіюча сталь, Пластик
• Матеріал ручки: Пластик

Переваги:

Головне призначення тендерайзера, размягчителя м'яса - це додання м'ясу пухкої
консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно
економити час роботи кухаря.
Важливі гідність тендерайзера - це те, що розпушене з його допомогою м'ясо,
краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і
соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж
при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально
руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного
продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато
швидше і рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез -
голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну
тканину і збільшують площу продукту.

Тендерайзер легко миється.
Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 50 %.
Скорочує час маринування на 80%.
Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін.
продуктів.
Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі. Сік не витікає,
а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це
робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато
соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари