Всі категорії
Додати товар

Пом'якшувач м'яса тендерайзер

80 грн
Опис

Пом'якшувач м'яса – тендерайзер голчастого типу Fackelmann (Німеччина)
Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості,
залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна
продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні
тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше
проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато
швидше і рівномірніше. Опис ручного тендерайзера: - Головним призначенням
тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити
процес приготування продукту і значно зкономит час роботи кухаря. - Важливим
достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще
зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При
обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці
сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту,
тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і
рівномірніше. - Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою
паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки . Надрізи
руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту. - Тендерайзер легко
миється. - Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %. - Тендерайзер для
ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів. -
Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі. - Сік не
витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна,
як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає
багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається
цілою. Технічні характеристики ручного тендерайзера: - леза – нержавіюча сталь
- колір – білий - Кількість лез - 24 шт. - Габаритні розміри, мм - d51 x
(H)188мм - Виробництво: Fackelmann (Німеччина). Вироблено в Китаї. 1.Додайте
м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику. 2. Відбийте м'ясо з допомогою
інструменту до отримання потрібного результату. Уникайте попадання лез на
кістки. Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін. В процесі відбивання
можна додати спеції. Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари