Всі категорії
Додати товар

Розм'якшувач м'яса тендерайзер

76 грн
Опис

Розм'якшувач м'яса — тендерайзер голчастого типу Fackelmann (Німеччина)
Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості,
залишаючись під час смаження м'яким і соковитим. Під час оброблення
тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під час оброблення
тюпкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім
того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і
м'ясо просмажується набагато швидше та рівномірніше. Опис ручного
тендерайзера: - Головним призначенням тендерайзера — це надання м'яса пухкої
консистенції, що дає змогу прискорити процес приготування продукту та неабияк
скономить час роботи кухаря. — Важливою перевагою тендерайзера є те, що
розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості,
залишаючись під час смаження м'яким і соковитим. Під час оброблення
тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під час оброблення
тюпкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту,
тому будь-яке м'ясо без кісток після оброблення просмажується набагато швидше
та рівномірніше. — Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою
паралельних лез — голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи
руйнують сполучну тканину та збільшують площу продукту. - Тендерайзер легко
миється. - Блискавець м'яса скорочує час роботи на 40%. - Тендерайзер ручний
для нарізання свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів. -
Конструкція з пластику 24 голками-ножами з неіржавкої сталі. - Сік не витікає,
а відбивна майже не стискається. Тендрейзер не травмує самі волокна, як це
робить молоток для відбивання. Молоток робить із м'яса кашу, і витікає багато
соку, а під час використання тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Технічні характеристики ручного тендерайзера: - леза — неіржавка сталь — колір
— білий — Кількість лез — 24 шт. - Габаритні розміри, мм — d51 x (H)188 мм —
Виробництво: Fackelmann (Німеччина). Произведено в Китае. 1. Розмістіть м'ясо
на обробній дошці з дерева або пластику. 2. Відбийте м'ясо за допомогою
інструмента до отримання потрібного результату. Уникайте потрапляння лез на
кістки. Великі шматки м'яса треба відбивати з двох сторін. У процесі
відбивання можна додати спеції. Леза інструмента введуть їх всередину м'яса.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари