Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Сумка-скрутка для ножів / згорток для ножів / згорток для ножів

4800 грн
Опис

Функціональний та стильний великий чохол для кухонних ножів. Шеф-кухар може скласти в нього всі свої інструменти і з легкістю доставити їх до робочого місця.
Згорток складається з 13 кишень, розроблених під ніж шефа і менші ножі. На одній стороні сумки відділення на блискавці для дрібниць. У згорнутому вигляді сумка застібається двома ременями з пряжками. Для перенесення є ручка і плечовий ремінь. Вся фурнітура високої якості.
Сумка для кухарських ножів виконана з натуральної шкіри. Внутрішня частина - яскравий велюр (типу замш), дуже приємний на дотик. Поєднання кольорів шкіри і велюру можна комбінувати на ваш смак! Наприклад, дуже соковито виглядає червоний на чорному.
Згорток для ножів виготовляється за індивідуальним замовленням. Ви можете внести свої корективи в дизайн і замовити нанесення персонального гравіювання тексту.
Винятковість чохла підкреслюють акуратно оброблені зрізи, де шкіра загнута і прошита. Ви не побачите швів на зовнішній стороні згортка, завдяки його двошаровій конструкції.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?