Всі категорії
Додати товар

Кухонний ніж сантоку ручної роботи

2800 грн
Опис

Сантоку японський шеф-ніж головне завдання, для якої створювався ніж - повне забезпечення процесу приготування їжі від і до. Cантоку найкраще підходить для виконання трьох завдань: тонка нарізка (слайсування), нарізка кубиками та дрібне шинкування м'яса для створення фаршу або овочів.

Сталь інструментальна високоякісна 50х14МФ.
Термообробка на 60-61 HRC.

Накладки з мікарти з візерунком "Битий камінь" показали себе при тривалій роботі як дуже зручний і комфортний матеріал.

Розміри:
- Довжина ножа - 300 мм.
- Довжина леза - 170 мм.
- Довжина руків'я - 130 мм.
- Ширина леза – 50 мм.
- Товщина руків'я- 14 мм.
- Ширина руків'я – 22 мм.
- Товщина клинка - 3 мм.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець

Схожі товари