Всі категорії
Додати товар

Набір кухонного посуду grandhoff gr-4720 на 12 предметів хром

1995 грн
Опис

Опис
Набір кухонного посуду з неіржавкої сталі на 12 предметів Grandhoff GR-4720 Хром

Якість і смак приготованої їжі залежить не тільки від продуктів і майстерності кухаря. Велику роль відіграє посуд, у якому готується їжа. Якщо продукти в процесі приготування постійно прилипають до дна, пригорають і їх необхідно весь час перемішувати, додавати багато олії, а то й зовсім відділяти від дна та стінок, то страва набуває неприродного смаку, аромату та структури. Якщо Ви хочете харчуватися правильно, щоб їжаsaro максимум користі Вашому організму, вибирайте гарний посуд. Чудовий варіант для сім'ї з будь-яким рівнем достатку — набір кухонного посуду з 9-шаровим дном.

У такому посуді їжа не прилипає й не пригорає, готується рівномірно і в ній максимально зберігаються всі корисні речовини, натуральний смак і аромат. До того ж готувати в такому посуді одне задоволення. Ви заощадите час, сили та нерви. І не тільки в процесі приготування.

Посуд чудово миється як вручну, так і в посудомийній машині. Її особливість полягає в багатошаровій структурі. Дев'ятишарове дно забезпечує рівномірний розподіл отриманого від плити тепла та добре захищає їжу від пригорання. Набір підходить для приготування різних видів страв і в різному об'ємі. Всі ємності обладнані зручними прозорими кришками.

Набір кухонного посуду з 9-шаровим дном виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі. Вона не окиснюється, абсолютно екологічно безпечна та гігієнічна. Сталь швидко нагрівається й довго тримає температуру, тому приготована страва довго залишатиметься гарячою навіть після того, як ви вимкнете плиту.

Набір посуду з 9-шаровим дном — мрія будь-якої господині. Він стане чудовим придбанням для будь-якої сім'ї або чудовим подарунком на день народження, ювілей, весілля або ювілей весілля.

Переваги набору посуду:

матеріал: високоякісна харчова сталь 18/10;
професійне 9-шарове дно рівномірно розподіляє й утримує тепло, сприяє швидкому нагріванню;
каструля має зручну шкалу об'ємів рідини на внутрішній поверхні;
каструля забезпечена ергономічною кришкою з термостійкого скла з паровідводом і спеціальним утримувальним металевим обідком;
зручні порожнисті ручки з неіржавкої сталі не нагріваються й мають надійну, заклепувальну кріплення;
строгий і елегантний дизайн визначає зовнішній вигляд каструлі;
підходить для використання на газових/електричних/склокерамічних та індукційних плитах;
придатна для миття в посудомийній машині;
подарункове паковання.
Комплектація:

Ківш із термостійкою скляною кришкою 2 л.
Каструля з термостійкою скляною кришкою 2 л.
Каструля з термостійкою скляною кришкою 3 л.
Каструля з термостійкою скляною кришкою 4 л.
Каструля з термостійкою скляною кришкою 6,6 л.
Сковорода з термостійкою скляною кришкою 3,4 л.
Скляні термостійкі кришки
Паковання.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари