Всі категорії
Додати товар

Сток набір коктейльних шейкерів sky fish

1100 грн
Опис

- УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН Ми розробляємо нову підставку для барних інструментів. Його можна поставити на барну стійку, а також закріпити на стіні. У нижній частині барної стійки є 4 отвори, а також 4 гачки для підвішування чашок Moscow Mule.
- Загальне рішення для бармена Високоякісний набір барного шейкера включає ложку для змішування, японську джигеру, міксер для мохіто, ситечко для коктейлів, банки для коктейльних шейкерів, чашки для московського мула, розливники для алкогольних напоїв, прямі соломинки та щітку для соломинки. За допомогою цих барних інструментів ви можете легко приготувати власний коктейль і поділитися ним із друзями. Ідеально підходить для вашої кухні чи бару для прохолодного та чудового літа. Насолода
- Цей барний набір є гнучким і економить місце - у вас є запаси для приготування коктейлів, таких як маргарити, дайкірі та мохіто, а також усе, що вам потрібно для змішаних напоїв, таких як мартіні, манхеттен або олд фешн. Зберігайте красиву підставку для зберігання, коли нею не користуєтеся.
- ПОДАРУНОК, ЯКИЙ ХОТІВСЯ ОТРИМАТИ КОЖЕН Незалежно від того, чи то ювілей, весілля, Різдво, день народження чи просто подарунок «Я люблю тебе», набір для бармена -- це те, що ви хочете подарувати своїм близьким.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
virus17151
techno_hab_lviv
Львів
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари