Прекрасний похідний набір для пікніка із сім'єю, риболовлі та полювання з
друзями. До нього входить сталева сковорода з диска борони, кухонна лопатка
для помішування страв і дуже зручний чохол для зберігання і транспортування
сковороди.
Якісна та довговічна сковорода призначена для приготування їжі на природі, а
саме: тушкування й смаження овочів, м'яса, риби. Має плоску поверхню, яка
швидко та рівномірно прогрівається, забезпечує якісне просмажування продуктів.
Дотримуйтесь рекомендацій і інструкцій, наведені нижче, й отримайте ароматні
та смачні страви, приготовані на відкритому вогні та свіжому повітрі, а
сковорода слугуватиме вам роками.
Зверніть увагу, сковорода має знімні ручки (2 шт.) і ніжки (3 шт.). Їх також
потрібно змащувати олією, якщо довго не користуєтеся сковорідкою.
Характеристики сковороди:
- Матеріал — сталь;
- Діаметр робочої поверхні — 40 см;
- Товщина матеріалу — 4 мм;
- Висота бортика — 3 см;
- Висота ніжок — 23 см;
- Вага 5,6 кг;
- Кришка та чохол у комплекті;
- Знімні ручки
Матеріали чохла: поліестер D600, текстильна стрічка.
Інструкції та рекомендації щодо використання сковороди похідної з диска борони
та як правильно її зберігати:
Перше використання:
Сковорода пройшла термічне оброблення й охолоджена олією. Поставте її на
вогонь, долийте свіжої олії та трохи підсмажте. Помішуйте олію лопаткою по
всій площині, так щоб кілька хвилин подимило.
Далі зливаємо просмажену олію в окрему посудину (це масло ще знадобиться для
консервації сковороди в міжсезоння), а на сковорідку наливаємо свіжої олії та
починаємо готувати страву.
Зверніть увагу, що продукти потрібно закидати на добре розігріту сковороду.
Після використання:
Після приготування їжі протріть сковороду папером або ганчіркою, щоб позбутися
залишків їжі.
Не скребіть поверхню абразивними матеріалами. Після використання потрібно
налити трохи олії всередину, а потім акуратно й обережно розподілити її
поверхнею тонким шаром.
Вважається, що чим частіше ви готуєте на сковороді для пікніка, тим смачнішими
й ароматнішими будуть такі страви. :)
У міжсезоння змащуйте сковороду, кришку, ніжки та ручки рослинним олією з
першого прожарювання. Загорніть сковороду та всі елементи в газету, покладіть
у чохол і зберігайте в сухому місці.