Всі категорії
Додати товар

Сковорода tefal jamie oliver cook direct fryying 28 см з антипригарним покриттям,...

2256 грн
Опис

Сковорода Tefal Jamie Oliver Cook Direct Fryying 28 см з антипригарним
покриттям, нержавіюча сталь, індикатор тепла, заклепана ручка Safe-Grip,
сумісна з індукційною плитою, E3040644

- Готуйте з упевненістю - ця легка лінійка з нержавіючої сталі така ж зручна як для ока, так і для використання. Досить стильний, щоб переходити від плити до столу, і достатньо міцний для інтенсивного використання, він також має 10-річну гарантію Tefal.
- Сумісність з варильною поверхнею. Завдяки надзвичайно товстому дну Thermo-Fusion із нержавіючої сталі й алюмінію ці каструлі нагріваються швидко й рівномірно на всіх конфорках - навіть на індукційних - для швидких і смачних страв. Придатний для духовки до 175°C.
- Тип рукоятки - м'яка на дотик ергономічна ручка з нержавіючої сталі з заклепками та силіконом для безпечного поводження (без опіків пальців).
- Бездоганне обсмажування - термосигнальний індикатор тепла, який усуває здогадки під час приготування їжі. Коли пісочний годинник зникає, сковорода досягає оптимальної температури приготування, що забезпечує чудові результати.
- Cinch to Clean - має антипригарне покриття, посилене частинками титану, що робить його надзвичайно міцним і простим у чищенні. Більше того, його можна мити в посудомийній машині, тому навіть прибирання відбувається швидко та легко!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари