Чавунні сковорідки з литими ручками (смажені) представлені в універсальних
діаметрах. Дуже практичні, адже підходять для смаження, запікання та
використання на відкритому вогні.
Смак страв, приготованих у чавунному посуді, не зрівняється ні з чим. Чавуну
жаровню можна використовувати на всіх типах плит, а також у ній можна запікати
в духовці.
Додатково можна придбати скляну кришку потрібного діаметра. Подивіться рецепти
приготування традиційних страв у чавунному посуді.
У разі дбайливого догляду чавунний посуд слугуватиме вам дуже довго!
Дізнайтеся, як правильно доглядати за чавунним посудом і де його краще
зберігати.
Характеристики
- Діаметр, мм 280
- Об'єм, л 3.36
Товщина стінки, мм 3.8
Висота, мм 70
- Товщина дна, мм 4.4
- Тип ручки без ручки
- Сумісність із джерелами тепла Усі типи плит
- Тип Сковорідки традиційні
- Матеріал Чавун
- з чавунною кришкою-сковородою