Всі категорії
Додати товар

Пательня сковорода tupperware в ід шефа™ "прованс" (20 см) з покриттям eterna

4499 грн
Опис

Пательня "Від шефа™ "Прованс" (20 см) з покриттям Eterna
Коротка інформація
Висока якість, інноваційні технології та різноманітність виробів колекції дозволять Вам відчути себе справжнім Шефом на кухні! А
завдяки неймовірному дизайну, вироби стануть головною окрасою Вашої кухні!
Переваги
Економія електрики завдяки високій теплопровідності.
Пательню виготовлено з литого твердоанодованого алюмінію, що забезпечує швидке нагрівання.
Економія коштів – довготривалий термін використання, завдяки протипригарному покриттю Eterna, що має високий рівень міцності, неперевершену якість, високу стійкість до корозії та зносу.
Турбота про Ваше здоров’я – особливості протипригарного покриття Eterna полягає у тому, що воно не містить перфтороктанової кислоти, що є шкідливою для Вашого здоров’я.
Здорове харчування – приготування їжі без використання масла та з мінімальною кількістю води зберігає вітаміни та корисні речовини.
Завдяки магнітному диску з нержавіючої сталі на денці виробу, пательню можна використовувати на будь-якій варильній поверхні: газовій, електричній, керамічній чи індукційній.
Надійне утримування у руці завдяки ергономічній формі литої ручки.
Безпечне використання – опуклі індикатори на ручці пательні показують межу, до якої ручка не нагрівається, залишаючись прохолодною.
У всіх основах колекції «Від шефа» «Прованс» можна готувати у духовій шафі без кришки (не перевищуючи максимально дозволену температуру 230 °C).
Технічна інформація
Максимальна рекомендована температура – 230 °C.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
npush
npush
Супер-продавець
Київ
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари