Сковорода з диска борониВироби виготовляються з міцного матеріалу, який
витримує високі температури і не деформується. Його конструкція і форма
забезпечує рівномірний прогрів робочої поверхні, тому продукти не пригоряють.
Одночасно можна готувати кілька страв.Готувати на сковороді з диска борони
просто і приємно. Вона підходить для смаження будь-яких овочів, м'яса, птиці
та риби, приготування плову, рагу та інших гарнірів. Продукти набувають
апетитну кірочку і особливий аромат багаття.Це все, що потрібно хорошій
компанії. Живіть смачно!На ній ви зможете приготувати не одну сотню стравГриби
на сковороді з диска - просто смакота Від простої картопельки, до складної
паельї Смачна рибка на сковородіВсе дуже просто, головне зробити
Особливості та характеристики сковороди садж з диска борони
- Наявність бортів;
- Знімні ручки «т-подібної» форми;
- Знімні ніжки;
- Товщина диска — 4 мм.
- Висота борту — 30 мм.
- Висота ніжок 26см. (для сковороди 50см.)
- Висота ніжок 23см (для сковороди 40см.)
- Товщина крихітки — 1,2 мм
- Як доглядати за сковородою?Очистити сковорідку від залишків їжі і масла можна за допомогою звичайної тканинної або паперової серветки. Використовувати миючі засоби не потрібно. Також не слід шкребти робочу поверхню, намагатися видалити весь жир - покриття завжди має бути змащене маслом, особливо при тривалому зберіганні без використання.Пам'ятка користування сковородою для пікнікуМайже кожен приємний відпочинок на природі супроводжується смачними стравами, приготованими на вогні. Не важливо де ви відпочиваєте, на дачі, в лісі, біля води - мангал або похідна дискова сковорода зроблять ваш відпочинок ще краще! Наші товари виготовлені в Україні з матеріалів кращої якості, безпечні і зручні.Що це за сковороди і в чому їх особливість? Сковороди виготовлена з диска борони (якщо що, борона це сталевий диск, який використовується для розпушування і перемішування землі). Сковороду з такого диска можна виготовити в двох варіантах - з нового диска і диска б / у.Відрізнити їх дуже просто: сковороди з нового диска не мають отвори по центру і встановлюються на ніжки. Сковороди з диска, що був у використанні мають отвір по центру (через нього борона збиралася в батареї для роботи), а встановлюються на одну ніжку, яку необхідно закапувати в грунт.Всі наші сковороди виготовлені з нового диска борони! Це безпечніше для використання і набагато зручніше!Кому буде корисна сковорода з борони?Мисливці, рибалки, туристи і просто любителі відпочинку на свіжому повітрі обов'язково оцінять зручність і комфорт використання дискової сковороди. Сковороди виготовлені зі сталі вищої якості і пройшли спеціальну обробку харчових маслом. Продукти не пригоряють при готуванні, а страви виходять апетитними і з особливим ароматом димку.Наші сковорідки особливе, вони виготовлені з нового диска, взятого прямо з заводу виробника. Кожна сковорода має по 3 стійкі ніжки, це допоможе вам без зайвих зусиль встановити сковороду на будь-якій поверхні. Також сковороди мають знімні ручки, а на додаток ви можете придбати кришку і чохол.Як доглядати за дисковою сковородою?Перед використанням сковороди ми рекомендуємо обполоснути її водою, без миючих засобів. Поставити на вогонь, налити свіжої оливи, або жиру, розігріти масло, "ганяючи" його по сковороді. Коли на сковороді з'явиться невеликий димок масло необхідно замінити на свіже і вже на ньому смажити продукти.Після використання сковороду потрібно протерти газетою або ганчіркою, щоб прибрати залишки їжі. Шкребти сковороду не потрібно. Зберігати необхідно із залишками масла, після приготування. При тривалому зберіганні, без використання, рекомендуємо промаслити всі комплектуючі маслом з першої прожарювання і загорнути в папір. Зберігати сковороду необхідно в сухому приміщенні.