Чавунна сковорідка невеликого діаметру – 220 мм ідеально підходить для однієї
особи або ж невеликої сім’ї як універсальна сковорідка для щоденного
користування. Якщо ж родина велика, господині теж стане в нагоді така
сковорідка для пасерування, смаження яєчні для діток, розігрівання страв тощо.
Тобто, річ універсальна і однозначно має бути на кухні кожної господині.
Перевага чавуну саме в тому, що смакові властивості приготованих страв
надзвичайні! Чавун дуже добре акумулює тепло і зберігає його довгий час, тому
страва, після вимкнення плити, ще тривалий час томиться та насичується
ароматами.
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді,
Сковорідка комплектується скляною кришкою,
Додатково можна придбати скляну кришку потрібного діаметру.
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще
зберігати!
Щоразу після приготування очищуйте сковороду у такий спосіб.
Термін 1 - Помийте її у теплій воді з невеликою кількістю миючого засобу (за
потреби).
Термін 2 - Просушіть сковороду на плиті до повного випаровування вологи.
Термін 3 - Додайте у сковороду трохи олії і змастіть нею усю поверхню. Дайте
осмигнути.
У такому стані сковороду потрібно зберігати в сухому і добре вентильованому
місці.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!