Смак їжі, що готується, залежить не тільки від точності дотримання рецепту та
вміння господині, але і від якості посуду.
А якщо процес займає багато часу, то сковорода знадобиться з товстим дном і з
матеріалу, що добре розподіляє тепло.
Потовщений кований алюміній. Використовується нова технологія – кування. Це
метод пресування під високим тиском на спеціальних кувальних машинах.
У ході цього процесу відбувається подрібнення та витягування частинок алюмінію
у потрібному напрямку, що згодом призводить до волокнистої, щільної структури
металу.
Завдяки куванню вироби за якістю стають більш міцними (не схильні до ніякої
деформації), ніж за інших технологій виробництва.
Завдяки цьому можна виготовити посуд з товстим дном та тоншими, легкими
стінками.
З зовнішнього боку в дно впаюється сталевий диск, який посилює дно посуду, а
також уможливлює використання його для індукційних плит.
Посуд спеціально створений для нового покоління індукційних плит, але може
бути використаний для традиційних газових, електричних, галогенних плит, а
також для плит зі склокерамічним покриттям.
Покриття сковороди є дрібною мармуровою крихтою. Утворена їй антипригарна
плівка на поверхні сковороди відрізняється високою міцністю і довговічністю,
стійкістю до подряпин.
За цими показниками мармурові сковороди виграють конкуренцію з тефлоновими та
керамічними сковородами.
Мармурове покриття - екологічне, тому що під впливом високих температур не
відокремлюється і не потрапляє в їжу, це гарантує безпеку для здоров'я людини.